bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інтерньюз-Україна досліджує, які навчання необхідні медіа-фахівцям
11.11.2013

Міжнародна громадська організація «Інтерньюз-Україна» проводить дослідження і запрошує журналістів, редакторів та інших фахівців медіа-сектору заповнити он-лайн анкету з оцінки потреб щодо навчань для професійного зростання - http://bit.ly/media-osvita

Заповнення анкети не займе більше 7 хвилин, але допоможе краще зрозуміти потреби і побажання журналістів. Опитування триває до п’ятниці, 20:00, 15 листопада.

За допомогою опитування ми прагнемовизначити, яких навичок не вистачає молодим фахівцям в медіа, які напрямки і теми наразі є пріоритетними та актуальними, які формати навчань викликають найбільший інтерес і, на думку аудиторії, сприяють  її розвитку.

Результати опитування допоможуть покращити зміст навчань Інтерньюз-Україна, спланувати подальші тренінги з нових медіа та журналістської майстерності, зробити їх більш цікавими та корисними для медіа представників. «Нам важливо зрозуміти, які навчання цікавлять журналістів, яких знань та навичок їм не вистачає для подальшого зростання. Врахування інтересів минулих і майбутніх учасників проектів, на нашу думку, є ключовим фактором успішних навчань нашої організації», - коментує Андрій Кулаков, програмний директор МГО «Інтерньюз-Україна».

 

Довідка:

МГО «Інтерньюз-Україна» - одна з найбільших громадських організацій, що працює в сфері медіа та комунікацій в Україні з 1996 р. Місія організації полягає в утвердженні європейських цінностей в Україні через становлення успішних медіа. Діяльність організації спрямована на розвиток незалежних і плюралістичних ЗМІ в Україні, підвищення стандартів роботи журналістів, удосконалення законодавчої бази, що регулює відносини в сфері медіа, розвиток демократії та основ громадянського суспільства, розвиток нових медіа, налагодження ефективної взаємодії між ЗМІ, громадськими організаціями та владою. Веб-сайт: http://internews.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.