bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовні вебінари з методики викладання англійської мови
06.09.2013

Середа, 11 вересня, 15:00-16:30 Вебінар: Граматичний «соус»: приправа для Present Perfect

Презентер: Кевін Маккой, RELO, координатор програм: *EUR, *E-Teacher, Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США.   

Часову форму “present perfect” можна застосовувати в багатьох випадках, але пояснення вчителів щодо вживання цієї часової форми може заплутати учнів. Що насправді дає нам можливість щось вивчити – не має значення, займаємось ми приготуванням суфле або вживаємо часову форму “present perfect” — це практика, багато практики. Проблема полягає в тому, що практика може бути одноманітною та нецікавою. Вебінар пропонує численні практичні вправи, які допоможуть учням сформувати розуміння цієї часової форми та її функцій. Такий підхід надає учням можливість відчути часову форму “present perfect” без будь-яких пояснень.

Середа, 25 вересня 15:00 – 16:30 Вебінар: “Навчання розмовній англійській мові за допомогою Color Vowel Chart”

Презентер: Ширлі Томпсон, консультант програми ESL та методист з навчання вчителів в окрузі Вашингтон. 

Карен Тейлор де Кабальєро, методист з навчання вчителів з понад 15-річним досвідом в роботі з ESL для вищої освіти, ESL для дорослих, навчання вчителів K-12, та англійській мові як іноземній. Карен здобула ступінь майстра TESOL Монтерейського Інституту Міжнародних Досліджень.

Color Vowel Chart – візуальний інструмент, який надає вчителям та учням спільну відправну точку для ідентифікації наголосу та голосних, концепції, які є корисними не тільки для навчання вимові, але й словниковому  запасу та аудиюванню. На даному вебінарі ми продемонструємо таблицю та техніки та вправи, що залучають множинний інтелект учнів як шлях до мовної свідомості та покращеного розуміння розмовної англійської мови.

Контакти

  • 0672307619
  •  0442386610

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.