bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Практичний тренінг «Громадський сектор і ЗМІ: взаємодія й співпраця»
09.08.2013

Взаємодія громадських активістів із засобами масової інформації є важливою складовою у суспільному житті. Співпраця дозволяє донести думку до громади, знайти партнерів, поширити ідеї, вплинути на діяльність влади. Що впливає на ефективність контактів зі ЗМІ? Як зробити так, аби отримати максимальний результат та досягнути бажаного резонансу?

Про це та про особливості написання успішних статтей та заміток про громадську діяльність, нюанси, що необхідно враховувати  у співпраці з ЗМІ ви матимете змогу  почути та обговорити на практичному тренінгу ”Громадський сектор і ЗМІ: взаємодія й співпраця” від головного редактора головної редакції суспільно-політичної інформації  Українського національного інформаційного агентства “Укрінформ” Петра Кулінця. 

Даний захід відбудеться 15 серпня з 11:30 до 14:00  у Київському ресурсному центрі для випускників(вул. Еспланадна, 20, 6 поверх, Київ, Офіс Американських Рад).

 Проводиться за ініціативою випускників програми FLEX та підтримки Київського ресурсного центру для випускників. 

Реєстрація обов’язкова

Контакти

  • Орест Фірсов
  • Асистент координатора випускників програми FLEX у Центральній Україні Американські Ради з міжнародної освіти: ACTR/ACCELS вул. Еспланадна
  •  20
  • 6 поверх Київ
  • 01001 Тел.: +38 044 289 3952 Факс.:+38 044 289 3921

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.