bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Майстерність онлайн-репортажу»
17.07.2013

МГО «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «У-Медіа» оголошують набір учасників на дводенний тренінг «Майстерність онлайн-репортажу» (Київ, 27-28 липня 2013), який проведуть Павло Солодько (Історична Правда) та Тамара Бабакова (UMH). Дводенний курс навчання дозволить засвоїти практичні навички створення репортажу як для он-лайн медіа, так і для традиційних ЗМІ. Теоретична частина доповнюватиметься практичними завданнями й роботою «в полі».

Що це за тренінг? Жанр онлайн-репортажу є невід’ємним форматом переходу журналістики в цифрову епоху, проте ще не є пріоритетним для багатьох видань. Більше того, цей жанр, специфікою якого є оперативність, один із найяскравіших з погляду «занурення» читачів у контекст. Саме тому виникає потреба у підготовці професійних кадрів, яким цікаво розвиватися в цьому напрямку.

Під час навчання тренери розглянуть питання побудови та критеріїв репортажу, навчать проводити діалоги та оформлювати текст. Окремим блоком учасники ознайомляться з особливостями створення репортажів для онлайну. Під час тренінгу учасники створять мінімум два репортажі та попрактикують навички роботи в стресових умовах.

Умови участі: До участі в тренінгу запрошуються представники редакцій, які зацікавленні в розвитку жанру онлайн-репортажу в подальшому. Організатори забезпечать учасників харчуванням, проживанням та компенсують дорожні витрати.

Для участі в тренінгу необхідно до 22 липня 12.00 заповнити ОНЛАЙН-АНКЕТУ. Учасники тренінгу відбираються на конкурсній основі. Результати відбору: 23 липня. Початок навчання: 09.30, субота 27 липня.

Цільова аудиторія тренінгу: журналісти, блогери, редактори. Кількість місць обмежена.

Довідка про тренерів:

Павло Солодько - редактор «Історичної Правди» (холдинг УП). Працював репортером і редактором у «Галицьких контрактах», «Газете по-киевски», «Українському Тижні». Випускник програми DFJ Могилянської школи журналістики.

Тамара Бабакова - директор з розвитку інтернет-проектів сегменту ділових медіа UMH Group. Раніше - головний редактор журналу «Фокус» та сайту Focus.ua, редактор мультимедіа та спецпроектів сайту Корреспондент.net.

За додатковою інформацію щодо навчання звертайтеся до Юлії Бабко, 063 710 13 96, [email protected], координатора проектів з нових медіа Інтерньюз-Україна.

Тренінг проводиться МГО «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «У-Медіа» міжнародної організації Інтерньюз за фінансової підтримки АМР США.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.