bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір учасників у міжнародний проект “3D for Green Education”
01.04.2013

МГО "Іскра" шукає 6 учасників (3х хлопців і 3х дівчат) для проекту “3D for Green Education“ в Софії, Велико Тарново та інших містах Болгарії з 1 по 10 червня 2013 року.

Яка мета цього заходу?

Глибше зрозуміти поняття «екологічна освіта»; обговорити зв’язок людини і природи в контексті сучасного світу; навчитись планувати та реалізовувати еко проекти; дізнатись, як можна популяризувати ідеї еко освіти завдяки новітнім 3D технологіям; налагодити співпрацю між європейськими молодіжними організаціями. Детальна інформація про проект в додатку.

Яка робоча мова проекту?

Англійськa.

Представники яких країн будуть на проекті?

Болгарія, Румунія, Албанія, Туреччина, Україна, Азербайджан.

Які вимоги до учасників?

  • вік 19-26 років
  • знання англійської мови на рівні, достатньому для спілкування та участі в дискусіях
  • 3 учасники мають продемонструвати попередній досвід участі в еко проектах, бажання спланувати і реалізувати власний проект та інтерес до нових технологій
  • 3 учасники мають продемонструвати попередній досвід з 3D технологіями (3D кіно, 3D mapping тощо) та інтерес до теми екології
  • з бажанням долучитись до побудови молодіжних партнерств між різними країнами Європи.

Фінансові умови:

Програма «Молодь в Дії» покриває 100% витрат на харчування, проживання, роздаткові матеріали та екскурсії, а також 70% проїзду до місця проведення проекту і назад. Внесок за участь становить 15 Євро.

Як подати заявку?

Надсилайте своє резюме англійською мовою (важливо вказати в ньому свій попередній досвід громадської діяльності, якщо є) та мотиваційний лист англійською мовою (Чому Ви хочете взяти участь саме в цьому проекті? Який досвід/навички/ідеї Ви маєте стосовно теми семінару? Чому Ви хочете навчитись, а чому навчити інших? - 1 сторінка А4) на [email protected] до 11 квітня 2013 року (включно). Будь ласка, вказуйте в темі листа «3D».

Всі кандидати отримають підтвердження про надходження заявки. Успішні кандидати будуть запрошені на телефонне інтерв‘ю, а після 21 квітня всі отримають звістку про результати відбору.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.