bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Let’s bridge the gap» в Італії
01.04.2013

МГО "Іскра" шукає 2х учасників (1 дівчину і 1 хлопця) для молодіжного тренінгу “Let’s bridge the gap“ , що проходитиме в м. Палермо (Італія)  з 15 до 24 червня 2013 року.

Яка мета цього заходу?

  • обговорити питання дискримінації за ознакою сексуальної орієнтації;
  • дізнатись про заходи/проекти в інших країнах щодо подолання дискримінації ЛГБТ;
  • проаналізувати типові стереотипи та навчитись, як їх можна долати за допомогою методів неформальної освіти;
  • навчитись застосовувати мистецтво для висловлення власної ідентичності.

Які країни беруть участь?

Італія, Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Болгарія, Кіпр, Грузія, Латвія, Литва, Молдова, Португалія, Румунія, Словаччина, Нідерланди, Україна.

Яка робоча мова проекту?

Англійська.

Профіль учасника:

Молоді люди віком 18-25 років, зі знаннями англійської мови, з інтересом до теми семінару, відкриті до різних поглядів та ідей, творчі та ініціативні. Ми особливо вітаємо заявки від активістів ЛГБТ-організацій.

Фінансові умови:

Програма покриває 100% витрат на харчування, проживання, роздаткові матеріали та екскурсії, а також 70% проїзду. Внесок за участь становить 15 Євро.

Як подати заявку?

Надсилайте своє резюме англійською мовою (важливо вказати в ньому свій попередній досвід громадської діяльності, якщо є) та мотиваційний лист англійською мовою (Чому ви хочете взяти участь саме в цьому проекті? Чому Ви хочете навчитись і що обговорити з іншими учасниками під час проекту? Обсяг - 1 сторінка А4) на [email protected] до 7 квітня 2013 року (включно). Будь ласка, вказуйте в темі листа «BRIDGE THE GAP».

Всі кандидати отримають підтвердження про надходження заявки. Успішні кандидати будуть запрошені на телефонне/Скайп-інтерв‘ю, а після 17 квітня всі отримають звістку про результати відбору.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.