bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Сучасна онлайн-журналістика. Курс молодого бійця»
15.03.2013

Міжнародна громадська організація «Інтерньюз-Україна» за підтримки проекту «У-Медіа» запрошує молодих журналістів, блогерів та студентів журналістських факультетів до участі в тренінгу «Сучасна онлайн-журналістикаКурс молодого бійця», що відбудеться у Києві 29-31 березня 2013 року.

До участі в тренінгу запрошуються початківці, які мають незначний досвід роботи в онлайн-виданнях чи веденні власних ресурсів та прагнуть підвищити свій професійний рівень.

Під час навчання учасники отримають бачення професійної роботи в сучасній онлайн-журналістиці, дізнаються, як відкоригувати власну стратегію роботи в онлайні. Тренінг передбачає два дні навчання та один день гостьових візитів до провідних українських онлайн-видань. Перелік онлайн-видань буде оголошено згодом.

Тренери:

  • Євген Сафонов, головний редактор «The Village Киев», раніше -  журналіст журналу «Фокус» та «Газета по-київськи».
  • Тамара Бабакова, директор з розвитку інтернет-проектів Українського Медіа Холдингу (UMH), раніше - головний редактор журналу «Фокус» та сайту Focus.ua, редактор мультимедіа та спецпроектів сайту Корреспондент.net.

Хто може взяти участь? Заявки на участь у тренінгу можуть подавати журналісти та студенти, які не мають значного журналістського досвіду, проте вже працювали в онлайн-виданнях, або ж ведуть власні блогові онлайн-проекти. Учасники відбиратимуться на конкурсній основі. До участі у тренінгу буде запрошено 10 осіб. Апліканти, яких не буде запрошено до участі у першому, березневому, тренінгу, мають можливість взяти участь в одному з трьох наступних тренінгів, які відбудуться в період з квітня по червень 2013 року.

Умови участі Для участі в конкурсі необхідно до 18 березня 18.00 заповнити онлайн-анкету. Учасники тренінгу відбираються на конкурсній основі. Участь у школі передбачає реєстраційний внесок в сумі 200 грн.

Організатори забезпечують учасників навчальними матеріалами та харчуванням (кава-паузи та обіди), відшкодовують учасникам з-поза меж Києва вартість проїзду та забезпечують проживання на період навчання.

Контакти: Юлія Бабко, координатор програм нових медіа МГО «Інтерньюз-Україна», jbabko(at)internews.ua, (063) 710 13 96

Тренінг проводиться МГО «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «У-Медіа» міжнародної організації Інтерньюз за фінансової підтримки АМР США.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.