bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Нова художня школа: Медіа-арт для практиків
11.02.2013

Весною 2013 року освітня організація Культурний Проект відкриває курсом «Медіа-арт для практиків» нову інноваційну освітню програму «Нова художня школа» (НХШ), що мислиться нами як пролог до широкої постійно діючої арт-школи у сфері візуального мистецтва. 

НХШ – це логічне продовження багаторічного досвіду відкритих лекторіїв Культурного Проекту та новий фокус уваги, зорієнтований на підвищення професійного рівня художньої освіти в Україні.

Навчання безкоштовне і відбуватиметься у форматі щомісячних 4-денних блоків з березня до червня 2013 року. Кожен блок матиме 2 частини - теоретичну з лекціями та практичну з воркшопами, майстер-класами, обов`язковими домашніми завданнями та презентацією фінального проекту кожного учасника. Лекційна частина буде відкрита для широкої аудиторії за попередньою реєстрацією на сайті НХШ. Практична частина призначена для відібраних на конкурсній основі 25-30 учасників з усієї України.

Такі різновиди медіа-арту як sound art, світлова інсталяція, відео-арт, відео та інтерактивна інсталяція, net.art, робоскульптура та біо-арт будуть представлені D-Fuse (Франція), Light Surgeons (Велика Британія), Левом Мановічем (США), Крісом Вейглем(Австрія), Анною Зарадни(Польша). Олексієм Шульгіним (Росія), Вадимом Смахтіном та Едуардом Хайманом (Росія), Дмитром Булатовим (Росія), та ten point (Україна).

Вікове обмеження - від 18 років.

Реєстрація обов`язкова на сайті НХШ. Аплікаційна форма на участь приймається до 20 лютого 2013 року включно.

Деталі програми на сайті www.newartschool.org

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.