bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг “Кухня соціального підприємництва”
01.02.2013

Якщо ви цікавитесь соціальним бізнесом чи бажаєте створити власне соціальне підприємство, тоді ми запрошуємо вас взяти участь у дводенному тренінгу «Кухня соціального підприємництва».

Завітавши на нашу кухню, у Вас є унікальна можливість ознайомитися, з яких інгредієнтів складається соціальне підприємництво, дізнатися найкращі рецепти приготування та вдалого подання результатів своєї діяльності.

Також ви дізнаєтеся про основні принципи, на яких будується соціальне підприємництво, отримаєте інформацію про те, як можна створити прибуткове підприємство, діяльність якого буде спрямована на досягнення соціальних цілей, ознайомитеся з основами бізнес–планування та маркетинговими стратегіями.

Тренінг проводитиме провідний шеф-повар соціального підприємництва в Україні Василь Назарук: сертифікований тренер із соціального підприємництва (сертифікат тренінгу для тренерів Британської ради в Україні 2011 р.). Станом на 01.2013р. було проведено понад 190 тренінгів (понад 2200 тренерських годин) для 3600 учасників, у тому числі за кордоном, підприємець, керівник Всеукраїнського ресурсного центру розвитку соціального підприємництва «Соціальні ініціативи».

Тренінг відбудеться 27-28.02.2013 року в приміщенні НаУКМА. Участь у тренінгу є безкоштовною. Витрати, пов’язані із дорогою, проживанням та харчуванням  учасники покривають самостійно.

Кількість учасників тренінгу є обмеженою (16 осіб). Для участі в тренінгу просимо заповнити аплікаційну форму та надіслати її до 15.02.2013 року на електронну адресу [email protected].

Підтримка проекту “Створення всеукраїнського ресурсного центру розвитку соціального підприємництва «Соціальні ініціативи», що виконується громадською організацією «Молодіжний центр з проблем трансформації соціальної сфери «СОЦІУМ-ХХІ», була здійснена Міжнародним фондом «Відродження» та Фондом Східна Європа за рахунок коштів, наданих ERSTEStiftung та Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Проект виконується в рамках програми «Розвиток соціального підприємництва в Україні», що є спільною ініціативою Британської Ради в Україні, Фонду Східна Європа, PricewaterhouseCoopers в Україні, Ерсте Банку та Міжнародного фонду «Відродження». 

Контакти

  • Василь Назарук
  • Всеукраїнський ресурсний центр розвитку соціального підприємництва «Соціальні ініціативи»
  • [email protected]
  • 0505492536

Коментарі

Василь Назарук   4096 днів тому   #  

На 11.02.2013 р. отримано 20 заявок на участь у тренінгу. Реєстрація триває до 15.02 включно.

  •   Пiдписатися на новi
Василь Назарук   4094 дні тому   #  

На 13.02.2013 р. отримано 23 заявки. Залишилося 3 дні до закінчення реєстрації.

  •   Пiдписатися на новi
Василь Назарук   4093 дні тому   #  

На 14.02.2013 р. отримано 27 заявок. 15.02. останній день подачі аплікаційних форм.

  •   Пiдписатися на новi
Василь Назарук   4088 днів тому   #  

Шановні колеги! Щиро дякую усім за інтерес до нашого тренінгу! Було подано 34 заявки на участь. Хто не потрапить до складу учасників (16) цього разу, хочу поінформувати, що у квітні відбудеться 2-й такий тренінг. Ми будемо про це повідомляти на порталі РЦ "Гурт".

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.