bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація-тренінг “Навчання англійській мові та англійська мова через драму”
09.01.2013

25 січня 2013 року (15:00 – 16:30) в Києві відбудеться презентація-тренінг "Навчання англійській мові та англійська мова через драму".

Презентер: Діана Ковтуненко (сценічне ім’я Діана Айше), директор та режисер театрального проекту “Апарте” (м. Дніпропетровськ) у 2008-09 рр., зараз навчається на факультеті театральної режисури в Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого. На презентації слухачі дізнаються про метод ETD (English through drama), та зможуть дослідити його «плюси» та «мінуси» в залежності від віку учнів, рівня, здібностей, емоційної характеристики та, що особливо важливо, - цілей. Частина презентації буде присвячена текстам, обраним для розвитку драматичної мови. Після теоретичної частини семінару також буде продемонстрована практична діяльність. ETD курс складається з різних етапів – від акторських тренінгів до репетицій та показу вистав на сцені, тому семінар охоплюватиме тільки деякі частини повного курсу, але включатиме інтерактивні вправи та приклади робіт. Заключна частина семінару перетвориться на справжнє дійство, так як кожний учасник прийматиме участь в драматичному дійстві.  

Для участі у заходах зареєструйтесь, будь ласка, по телефону: (044) 238-66-10, 067-2307619, або ел. поштою: [email protected].

Семінари відбудуться в приміщенні  Ресурсного Центру за адресою: Києво-Могилянська академія, вул. Сковороди 2, корп. 3, кімн. 121.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.