bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Серія вебінарів з методики викладання англійської мови для викладачів
05.01.2013

Ресурсний центр для викладачів англійської мови, що підтримується Посольством США в Україні та знаходиться в Києво-Могилянській академії, запрошує викладачів та майбутніх викладачів відвідати безкоштовну сертифікатну серію вебінарів з методики викладання англійської мови (проводяться Офісом освітніх програм Держдепартаменту США онлай) в січні-березні 2013. Учасники вебінарів зможуть отримати сертифікати, відвідавши 4 вебінари з 6-ти.

  • Середа, 9 січня, 15:00 – 16:30 Онлайн семінар (вебінар) на тему: “Прислів’я та цитування: Використання коротеньких текстів у вивченні мови”. Доповідач: Кевін МакКафі, Регіональний спеціаліст з програм вивчення англійської у Вашингтоні, Держдепартамент США. Деталі можна знайти за посиланням.
  • Середа, 23 січня, 15:00 – 16:30 Онлайн семінар(вебінар) на тему: “Розвиток навичок ефективного слухання”. Доповідач: Джойс Міламбілінг, Доцент Університету Північної Айови, США.

Усім відомо, що слухання є одним із найважливіших навиків, які можуть розвинути учні. Вебінар висвітлює концепції «складу розуму»  та «навиків уважності», фокусується на підходах до викладання та практичних вправах, які можуть використовувати вчителі, щоб заохотити учнів до більш осмисленого підходу до слухання в процесі вивчення другої іноземної мови. Деталі можна знайти за посиланням.

Для участі у заходах зареєструйтесь, будь ласка, по телефону: (044) 238-66-10, 067-2307619, або ел. поштою: [email protected].

Семінари відбудуться в приміщенні  Ресурсного Центру за адресою: Києво-Могилянська академія, вул. Сковороди 2, корп. 3, кімн. 121.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.