bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійний майстер-клас «Стало-успішний фандрейзинг тут і зараз»
30.11.2012

Донецький благодійний фонд «Доброта» оголошує набір учасників благодійного*  майстер-класу «СТАЛО-УСПІШНИЙ ФАНДРЕЙЗИНГ ТУТ І ЗАРАЗ: від усіх, всяке, на все і по-різному».

Мета майстер-класу - набуття розуміння складових успіху і невдач залучення благодійних ресурсів організаціями громадянського суспільства (ОГС).

Завдання майстер-класу:

  • мотивувати представників ОГС до використання фандрейзинга без профанацій і зловживань як провідного інструменту і індикатора організаційного розвитку;
  • змінити ставлення до теорії та практики фандрейзинга у зневірених і/або втрачають оптимізм ОГС в великотрудній справі пошуку коштів для реалізації своєї місії.

Майстер-клас розрахований на представників ОГС керівної ланки і тих, в чиї обов’язки входять питання розвитку організації, залучення та використання для цього всіх можливих ресурсів.

Програмазаходу додається.

Майстер-клас відбудеться 5 грудня 2012 року за адресою: м. Дніпропетровськ, б. Пушкіна, 61-б, «Веданта», конт. тел. у Дніпропетровську – 067 566 4444 (Юлія).

Час проведення заходу: з 16-00 до 20-00.

Тренер - Рогалін Яків Фридрихович, директор ДМБФ «Доброта».

Умови участі. Бажаючі взяти участь у майстер-класі повинні:

  • заповнити анкету-заявку та надіслати її за адресою: [email protected]  або факсом (062) 348-90-21 до 4 грудня 2012р. включно;
  • внести пожертвування на адресу ДМБФ «Доброта» для реалізації благодійного проекту «Допомога хворим дітям» у розмірі 290,00 грн. У разі, якщо від однієї організації в майстер-класі буде брати участь 2 особи і більше, розмір добровільного пожертвування складе 250,00 грн. за 1 учасника. Вартість участі у заході для іногородніх - 199,00 грн.

ДМБФ «Доброта» забезпечує мультимедійність, роздаткові матеріали та каву-брейк. Після навчання кожен учасник отримає сертифікат, який дозволяє звертатися за дистанційними консультаціями протягом 1 місяця після майстер-класу.

Уточнення варіантів і подробиць - по тел. (062) 348-90-15, (050) 940-11-56 (Олена).

* Зібрані кошти в результаті проведення заходу будуть спрямовані на реалізацію благодійного проекту «Допомога хворим дітям м. Донецька».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.