bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з прав людини для молоді в Донецьку
11.09.2012

22 вересня 2012 року в Донецьку відбудеться тренінг з прав людини для молоді в рамках проекту «Права людини: пам’ятай, дій та розумій» ГО "Центр Європейської Співпрацї".

До участі запрошуються молоді люди віком від 18 до 35 років, які прагнуть розширити сферу своїх знань про права людини, практично навчитися захищати власі права. 

Про проект: з 1 вересня 2012 року в Донецьку та області ГО “Центр Європейської Співпраці” розпочав проект “Права людини: пам`ятай, дій та розумій” за підтримки Європейського Молодіжного Фонду. 

Головна мета проекту - розвиток правової культури , зниження рівня насильства та дискримінації серед підлітків та молоді за допомогою інформаційних кампаній, тренінгів, волонтерської діяльності у громадських організаціях.

Людина, яка не розбирається у законодавстві, яка не знає про своїправа та обов`язки та не уявляє, що потрібно робити, якщо виникне складна ситуація, беззахисна перед усілякими неприємностями. Її можна змусити робити те, чого вона не повинна робити, або позбавити того, на що вона має право. 

Давньоримське прислів`я говорить: “Там, де право, там і захист”. Тому є сенс знати закони. Знати, щоб захищатися. Щоб відчувти себе впевненіше, а значить, вільніше. 

У програмі тренінгу:

  • що таке права людини?
  • Загальна Декларація прав людини
  • розділення прав на категорії
  • основні механізми захисту власних прав.

А також: креативні інтерактиви, цікава компанія та корисні знайомства.

Тренінг безкоштовний. Учасники отримають роздаткові матеріали. Учасникам з інших міст не будуть відшкодовані транспортні витрати. У плані заходу - кава-брейк.

Бажаєте взяти участь? Реєструйтеся до 20 вересня (включно) за тел.: 050 065 04 10, 050 654 56 21 або ел.адресою: [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.