bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Освітня програма “Енергозбереження в побуті та малому бізнесі”
29.08.2012

Якщо Ти молодий, активний і прагнеш жити в енергонезалежній державі, якщо Тобі бракує досвіду та участі в міжнародних проектах, якщо Ти маєш ідеї власних проектів і хочеш їх втілити, тоді ця можливість саме для Тебе.

Третій курс освітньої програми “Енергозбереження в побуті та малому бізнесі” проводитиметься Міжнародним енергетичним центром ім.І.Люндіна за участю його директора, а також  президента Київського міжнародного енергетичного клубу “Q-Club” Олександра Тодійчука.

Метою курсу лекцій є ознайомлення молоді з енергетикою та питаннями енергозбереження, підготовка волонтерів, які братимуть участь в освітніх та енергетичних міжнародних проектах, а також заохочення слухачів до створення та реалізації власних проектів.

Попередні курси освітньої програми “Енергозбереження в побуті та малому бізнесі” проходили у 2010-2012 рр. за участі понад 90 молодих українців, з яких близько 50 кращих отримали сертифікати про проходження щорічної освітньої програми з енергозбереження з правом проведення волонтерської роботи на дану тему серед дітей та молоді. Троє переможців із найцікавішими ідеями та ініціативами щорічно по завершенню курсу отримують грошові винагороди на реалізацію власних проектів.

Курс складатиметься із 7 лекцій. Учасники, які відвідують 80% лекцій та успішно виконають тестове завдання, отримають сертифікат Міжнародного енергетичного центру ім..І.Люндіна, а три найкращі роботи будуть премійовані. Ви також матимете можливість поспілкуватись з людьми, які є відомими експертами енергетичного ринку й обговорити з ними Ваші ідеї та пропозиції. Слухачі курсу матимуть змогу взяти участь у конкурсі проектів від Міжнародного енергетичного центру ім.. І. Люндіна і троє переможців отримають кошти на їх реалізацію.

Щоб зареєструватись на продовження курсу Енергозбереження в побуті та малому бізнесінеобхідно до 21 вересня 2012 року надіслати повідомлення про участь у курсі на електронну адресу [email protected].

Вступна лекція третього курсу освітньої програми Енергозбереження в побуті та малому бізнесі” відбудеться 27 вересня 2012 року (четвер) о 17:00 в приміщенні Інституту Транспорту Нафти (вул. Артема, 60). Участь в курсі лекцій є безкоштовною.

Контакти

  • Світлана Синиця
  • Міжнародний енергетичний центр ім.І.Люндіна
  • [email protected]
  • +38044 484 04 44

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.