bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар з організації політичної та громадської молодіжної роботи
27.08.2012

Форум політичних консультацій (м. Берлін), разом зі своїми партнерами ВСМДГО Український молодіжний форум та Фондом ім. Фрідріха Еберта, запрошує громадсько та політично активних молодих людей до участі у семінарі «Кваліфікація нового політичного покоління в регіонах України: Організація політичної та громадської молодіжної роботи" в Одесі (28-30 вересня), Сімферополі (12-14 жовтня), Запоріжжі (19-21 жовтня), Сумах (16-18 листопада), Харкові (30 листопада-2 грудня) та Донецьку (14-16 грудня).

Основними темами, які будуть розкриті на семінарах, є: організація молодіжної роботи, самостійне фінансування без залучення зовнішніх коштів, зв’язки з громадськістю, аналіз сильних/слабких сторін власної організації, планування кампанії.

Участь у семінарі є безкоштовною, витрати на проживання та харчування покриваються організатором.

Для участі у семінарі необхідно надіслати заяву, яка має містити інформацію про особу, громадську або політичну діяльність, мотивацію участі в семінарі та як та кому будуть поширені отримані знання, на електронну адресу:

Форум політичних консультацій

[email protected]

Контактна особа  - Ольга Іванченко.

Тел.: +38 093 609 12 90

Дедлайн для подачі заяв на семінари в Одесі, Сімферополі та Запоріжжі – 12 вересня 2012 року та в Донецьку, Харкові та Сумах - 31 жовтня 2012 року (останній день надходження заяв)!

Детальну інформацію про зміст семінарів та порядок подачі заяв можна знайти у Додатку («Запрошення на семінар»).

Контакти

  • Ольга Іванченко
  • Форум політичних консультацій
  • [email protected]
  • +38 093 609 12 90

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.