bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Літня школа локальної активності
19.06.2012

Східноєвропейський демократичний центр (м. Варшава, Польща) та Молодіжна організація «Нова генерація» (м. Херсон) запрошують на Літню школу локальної активності, яка проходитиме з 25-го по 29-те липня 2012 у м. Коблево (Миколаївська область). Школа передбачена для діячів місцевих громадських організацій та ініціативних груп з Вінницької, Одеської, Миколаївської, Херсонської областей та з АР Крим, які працюють на користь своєї громади та хочуть поглибити свої знання з підготовки проектів.

Мета Школи: надати представникам місцевих громадських організацій та ініціативних груп знання та навички, які дозволять їм ефективно втілювати в життя ініціативи на місцевому рівні. Тренінг проводитиметься польсько-українською командою тренерів з Центру підтримки місцевої активності (Польща) та Товариства Лева (м. Львів).

Тематика Школи:

  1. Місцева громада: дефініції та характеристики. Визначення потреб, засобів та проблем місцевої громади.
  2. Залучення людей до діяльності. Інформування, освіта, активізація у місцевій громаді.
  3. Локальна ініціатива як метод запровадження зміни. В чому полягає вдалий проект. Як писати проектну заявку.

Умовою прийняття до участі в Школі є зобов’язання взяти у ній участь у повному обсязі, а також провести спільно з іншими учасниками 1 одноденний захід до кінця вересня 2012.

Організатори забезпечують учасникам та учасницям відшкодування коштів за проїзд, проживання та харчування, забезпечують навчальними матеріалами.

Бажаючих взяти участь у тренінгу просимо заповнити анкету і відіслати її на адресу: [email protected] до 01 липня 2012.

Пріоритет надаватиметься учасникам з сільських населених пунктів і районних центрів.

Більше інформації можна отримати від Наталі Кертичак, координатора проетку в Польщі: [email protected], та від Наталі Чермошенцевої, координатора проекту в Україні: [email protected], тел. 0509474811, (0552) 42 03 22.

Школа проводиться в рамках проекту «Школа локальної активності у Південній Україні», реалізованого Східноєвропейським демократичним центром у співпраці з Молодіжною організацією «Нова генерація». Проект фінансується з коштів програму Підтримка демократії в рамках програми польської допомоги задля розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща у 2012 році а також з коштів Національного Фонду в підтримку демократії (США).

Контакти

  • Наталія Чермошенцева
  • Молодіжна організація “Нова генерація”
  • [email protected]
  • 0509474811
  • (0552) 42 03 22.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.