bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінги з публічної звітності ОГС
15.06.2012

Координатор проектів ОБСЄ в Україні оголошує прийом заявок на участь у тренінгах з публічної звітності організацій громадянського суспільства (ОГС). Публічна звітність сприяє підвищенню рівня довіри до організацій громадянського суспільства та їх більшій відкритості. При налагодженні партнерських стосунків між урядом та суспільством цей інструмент допомагає забезпечити належне ставлення до експертної оцінки та поглядів ОГС.

Метою тренінгів є надання представникам відібраних українських регіональних ОГС професійних навичок та знань з розробки публічних річних звітів та їх використання як стратегічного документу та механізму покращення співробітництва та діалогу із органами державної влади.

Тренінги будуть проводитись впродовж липня 2012р. у Дніпропетровську, Одесі, Сімферополі, Львові та Києві:

2-3 липня, Дніпропетровськ. До участі запрошуються представники Донецької, Луганської, Запорізької, Харківської та Дніпропетровської областей.

5-6 липня, Одеса. До участі запрошуються представники з Одеської, Миколаївської, Херсонської та Кіровоградської областей.

9-8 липня, Сімферополь. До участі запрошуються представники з Криму.

12-13 липня, Львів. До участі запрошуються представники зі Львівської, Закарпатської, Волинської, Чернівецької, Івано-Франківської, Тернопільської, Ровенської та Хмельницької областей.

16-17 липня, Київ. До участі запрошуються представники з Київської, Чернігівської, Сумської, Полтавської, Черкаської, Житомирської та Вінницької областей.

Якщо Ви бажаєте взяти участь у запропонованих тренінгах, будь ласка надішліть ел. поштою заповнені анкети до 20 червня 2012 р. на адресу Катерини Роговської, асистенту проекту Розвиток громадянського суспільства, Координатора проектів ОБСЄ в Україні: [email protected]

 

Контакти

  • Катерина Роговська
  • Асистент проекту Розвиток громадянського суспільства
  • Координатор проектів ОБСЄ в Україні
  • [email protected]
  • +380 99 0990910

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.