bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний тренінг на тему подолання безробіття серед молоді
24.05.2012

Молодіжна організація "Іскра" шукає 3-х учасників для проекту "The Way to a New Approach ", що проходитиме в м. Бакуріані (Грузія) 18-26 серпня 2012.

Основні теми проекту – безробіття серед молоді, шляхи подолання безробіття, залучення молоді до соціальних акцій і проектів, налагодження зв’язків між організаціями для подальшого партнерства.

Країни-учасниці: Бельгія, Швеція, Франція, Україна, Грузія, Італія, Азербайджан.

Робоча мова: англійська

Кого ми шукаємо:

  • молодь в віці від 18 до 30 років;
  • зі знанням англійської мови (на рівні, достатньому для вільного спілкування з іншими учасниками, а також для участі в дискусіях і презентаціях);
  • з інтересом до теми семінару, бажанням налагоджувати контакти з іншими європейськими організаціями та із зацікавленістю в знайомстві з іншими культурами

Організатори оплачують: 100% витрат на харчування, проживання і екскурсії, а також 70% проїзду.

Бажаєте взяти участь? Надішліть нам своє резюме (важливо вказати в ньому свій попередній досвід громадської діяльності) та мотиваційний лист (чому ви хочете взяти участь саме в цьому проекті; 1 сторінка А4 англійською мовою) на [email protected] до 12 червня 2012 року.

Будь ласка, вказуйте в темі листа «New Approach». Всі кандидати будуть повідомлені про результати відбору не пізніше 14 червня.

Чекаємо на ваші заявки!

Більше про МГО «Іскра» можна дізнатись тут:

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.