bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг “Інтернет-інструменти для ефективної командної роботи”
24.02.2012

Якщо Ви працюєте в команді і більшість завдань робите за допомогою Інтернет, потребуєте знань як покращити співпрацю за допомогою безкоштовних Інтернет-інструментів, тоді цей тренінг для Вас.

На заході буде представлено практичний досвід – отриманий у проектах Зробимо Україну чистою! і Greencubator.

Про тренінг
Заняття заплановане на суботу 25 лютого з 14:00 до 18:00.

Місце проведення – Центр Громадянських Свобод за 10 хвилин від метро “Льва Толстого”, вул. Басейна 9Г, третій поверх, офіс 25 (чорні двері справа). Тут є WiFi – можна приходити зі своїм ноутом, щоб під час тренінга пробувати інтернет-інструменти у дії.

Тренінг складатиметься з двох частин: теоретичної (з 14:00 до 15:45) і практичної (з 16:00 до 18:00).

На практичній частині тренінгу учасники зможуть отримати навички користування рядом інструментів, описаних у теоретичній частині.

Ви самі вирішуєте, чи йти на практичну частину, і чи брати з собою ноутбук з WiFi-зв’язком.

Деталі і реєстрація на тренінг.

Про тренера
Юрій Пивоваренко – координатор проекту “Let’s do it Ukraine! Зробимо Україну чистою!”, event-координатор Української мережі енергетичних інновацій Greencubator.

До активної громадської діяльності працював системним інтегратором в ІТ-компаніях, програмістом у проектній групі з впровадження системи електронного документообігу Documentum, був задіяний у групі інтеграційних технологій, в розробці рішень для командної роботи на платформі Microsoft SharePoint. Автор публікацій з практичних аспектів застосування внутрішніх корпоративних сайтів для управління персоналом.

За безпосередньої участі Юрія протягом останніх років проведено 2 найбільш масштабні еколого-соціальні проекти «Зробимо Київ чистим 2», «Let’s do it Ukraine! Зробимо Україну чистою!», понад 10 заходів Української мережі енергетичних інновацій Greencubator.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.