bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Лабораторія професійного росту представників громадських рад Вінниччини
25.06.2011

Вінницька обласна громадська організація „Центр регіональної ініціативи та розвитку” та ВОО МГО «Україна-Польща-Німеччина» спільно з постійною комісією з питань демократії, гласності, свободи слова, інформаційного простору Вінницької обласної ради за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні здійснює організацію навчання для громадських рад, що створені при районних державних адміністраціях.

До участі у Школі запрошуємо представників районних громадських Рад Вінниччини та районних громадських активістів які зареєстровані та діють на території Вінницької області. Лабораторія професійного росту представників громадських рад Вінниччини діятиме три місяці та складається з серії семінарів, для представників районних рад та активістів.

Структуру семінарів складають наступні теми:

  1. Аналіз політики. Рівні, принципи, механізми прийняття рішень
  2. Громадська експертиза
  3. Громадська антикорупційна експертиза
  4. Розгорнутий коментар Закону «Про доступ до публічної інформації»

ПІСЛЯ НАВЧАННЯ УЧАСНИКИ ОТРИМАЮТЬ:

ЗНАННЯ – про механізм діяльності районних державних адміністрацій, поняття аналізу політики, громадської експертизи, антикорупційної експертизи, основні положення Закону «Про доступ до публічної інформації». А також знання про основний про прикладні технології здійснення громадських та антикорупційних експертиз.

ВМІННЯ – організовувати кампанії громадської експертизи та антикорупційної експертизи. Здійснювати ефективні PR- кампанії, щодо популяризації власних публічних дій серед громадськості району. Здійснювати кампанії лобіювання, щодо прийняття владою необхідних рішень. • ПРАКТИЧНИЙ НАВИЧКИ – розробки тактики і стратегії проведення громадської та антикорупційної експертизи, PR – кампанії та лобіювання необхідних рішень.

Школа запланована для 27 районних громадських Рад, що створені при районних державних адміністраціях у Вінницькій області. Навчання здійснюватиметься з 20 липня по 15 вересня 2011 року на базі районних державних адміністрацій.

Для участі у Школі потрібно до 18.00 14 липня 2011 року надіслати заповнену анкету на адресу [email protected]., Тел. для довідок 067-433-29-07 або 093-085-26-28 Штогрин Руслан (координатор проекту)

Контакти

  • Штогрин Руслан Леонідович
  • ВОГО “Центр регіональної ініціативи та розвитку”
  • [email protected]
  • 067-433-29-07

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.