bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжрегіональний тренінг «Особисте та командне лідерство»
10.06.2011

В рамках проекту Сумського обласного комітету молодіжних організацій «Підтримка громадських ініціатив у малих містах Північно-Східної України», що реалізується за фінансової підтримки Національного фонду підтримки демократії (NED) 24 – 27 червня 2011 року у м.Суми відбудеться тренінг «Особисте та командне лідерство».

Учасники: представники ІГС від 20 років Сумської, Полтавської та Чернігівської областей, які мають досвід проведення тренінгів.

Тренери-модератори: сертифіковані тренери РЦ ГУРТ.

Мета тренінгу: підготувати групу тренерів, які могли б надалі у власних громадах та середовищах проводити тренінги з формування “Я-образу”, цілепокладання, особистого лідерства, формування успішних команд, роботи команд та основам конфліктології.

Крім спеціальних знань та методик будуть обговорені методики з розробки, проведення та оцінки результатів тренінгів для різних аудиторій. Кількість місць для участі у заході обмежена.

Для відбору на тренінг необхідно підготувати та надіслати до 20 червня 2011 року анкету. Організаційні деталі тренінгу будуть повідомлені в індивідуальному порядку, після надсилання учасником анкети та позитивної відповіді організаторів.

Відбір учасників буде здійснюватися організаторами по закінченню терміну подачі анкет. Учасникам тренінгу забезпечується харчування та проживання, а також компенсація вартості проїзду за наявності ксерокопії паспорта, ідентифікаційного коду, квитків в обидві сторони та ксерокопії зворотного квитка.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.