bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Клуб прикладної екології в Києві
26.05.2011

У Києві почав свою роботу Клуб прикладної екології.

Основні напрями діяльності: створення екобудинку (технології будівництва з використанням місцевих натуральних матеріалів) та адаптація готового житла до нових вимог екологічності (технології поліпшення атмосфери для квартир і звичайних будинків).

Клуб тільки готується до офіційного відкриття, але вже проходять семінари з екобудівництва та майстер-класи з адаптації готового житла. Переглянути фото з минулих заходів можна у відкритій фотогалереї нашого Клубу.

На сьогоднішній день сформувались напрями для робочих груп:

  • «Знання - в маси» - навчання для всіх, хто хоче побудувати екобудинок, або адаптувати своє житло. Навчання проводиться в клубі і на будмайданчику. Теорія і практика для всіх бажаючих. Запрошуємо на навчання і шукаємо майстрів, готових викладати.
  • «Толока» - взаємодопомога при будівництві. Кожен, хто планує будівництво екооселі, може запросити до себе на об’єкт майстрів або волонтерів. Або взяти участь у якості помічника. Інформація про спорудження Екобудинку розміститься на нашому сайті.
  • «Місця варті уваги» - підготовка карти з важливими для прикладного еколога об’єктами. Можете поділиться корисною інформацією, розповісти про джерела де ви берете чисту воду, або порадити магазинчик де купуєте екотовари. Інформація буде в загальному доступі, на карті будуть позначені: магазини для веганів або сироїдів, джерела, де ви регулярно берете воду, магазини секон-хенд , які ви відвідуєте, музеї побуту та ремесел, екопоселення, збудовані екобудинк
  • «Купольний дім» - вивчення, проектування, будівництво купольних будівель з використанням різних технологій. Розробка простих рішень для створення купольних конструкцій. Перевірка експлуатаційних характеристик.
  • «Екомістечко» - створення поселення на території України для постійного проживання. Набираємо ініціативну групу людей, які планують переїзд на землю. Для даної групи надається можливість навчання основним навичкам проживання в екопоселенні. Екомістечко це спільнота людей, що живуть на своїй землі, реалізуючи на практиці поєднання високого рівня життя зі збереженням природних ресурсів.

Щосуботи у нас проходять клубні зустрічі для всіх бажаючих з 18.00 до 21.00 Програма заходу на 28 травня 2011 року:

  • 18.00 Перегляд фільму «Один в дикій природі» В картині показані етапи будівництва будинку з дикого зрубу, виготовлення меблів, вікон, дверей з використанням ручного інструменту.
  • 19.00 Презентація: «Як зробити хороший дах». Особливості, які треба враховувати при проектуванні даху. Варіанти покрівлі. Демонстрація моделі ресіпокрального даху.
  • 19.10 Презентація: «Як захистити себе від впливу електромагнітних хвиль і випромінювань»
  • 19.20 Презентація: «Споруда будинку з солом’яних блоків у полтавської області ».
  • 19.30 Презентація: «Посуд на кухні - важливо знати». В. Бобровицька
  • 19.40 Фуршет: Трав’яний чай і солодощі.

Для учасників зустрічі рекомендований внесок від 30 грн.

Суботні вечори в Клубі Прикладної Екології потішать вас атмосферою ентузіазму і доброзичливості.

Більш докладно про нашу діяльность ви зможете дізнаватися на нашому сайті або якщо станете членом клубу.

Заповнити анкету можна тут. Пишіть за адресою [email protected]/

Контакти: тел: 0503884471 0663227171 Адреса: Київ вул. Малоземельна-52. “Синій дах”.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.