bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підписуємо документи віддалено: кейс «Асоціації ЛГБТ «ЛІГА» із використання DocuSign
29.10.2020

ГО «Асоціація ЛГБТ «ЛІГА» вже понад 23 років займається лобіюванням, адвокацією прав людини та збереженням здоров'я представників спільноти ЛГБТ. Основними бенефіціарами організації є представники спільноти ЛГБТ, але вона також працює в якості ресурсного центру для професійних груп та надає технічну допомогу іншим ЛГБТ організаціям та ініціативним групам і волонтерам. Враховуючи розгалужену мережу організації виникла потреба налагодження внутрішнього документообігу. 

Із 2014 року в Асоціації є відокремлені підрозділи в Херсоні, Одесі та Києві, які працюють за уніфікованими стандартами та процедурами самої організації, надаючи підтримку й допомогу бенефіціарам. У Києві також працює гаряча лінія та консультаційний кабінет психологічної підтримки для молоді з 16 років. Головний офіс розташований в місті Миколаєві. Крім того, за фінансового та технічного сприяння Асоціації було відкрито декілька окремих організацій ЛГБТ в інших містах. 

«Програма DocuSign зручна своєю простотою у використанні. Коли ознайомився з інструкціями щодо створення та підписання документів, усе стає зрозумілим. Також, наша організація вже використовувала цю платформу раніше, тому що одна з наших партнерських організацій надсилала документи через DocuSign, і це було зручно та безпечно. Ми вже замовляли продукти у минулому через TechSoup, що є чудовою можливістю отримати програмне забезпечення на пільгових умовах», - прокоментував керівник відокремленого підрозділу ГО «Асоціація ЛГБТ «ЛІГА» в місті Київ Андрій Зарицький.

Docusign – лідер у сфері електронного підпису. Програмне забезпечення Docusign надає  можливість віддаленого підписання, надсилання та керування документами. 

Переваги DOCUSIGN

заощаджує ресурси завдяки мінімізації роботи з паперовими документами

підвищує гнучкість персоналу й менеджерів за рахунок віддаленого підпису документів у будь-який зручний час

підпис документів можливий із додатку або в мобільному веб-браузері

доступне створення та надсилання документів зі смартфонів і планшетів

завантаження документів у форматі Word чи PDF із різних хмарних сховищ: Box, Dropbox, Google Drive, OneDrive

відстеження статусу документів

Замовити програмне забезпечення

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.