bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Хто наступний?
23.10.2008

На виконання рішення Колегії щодо результатів перевірки діяльності управління ліцензування, акредитації та нострифікації МОН та Державної акредитаційної комісії, міністр освіти і науки Іван Вакарчук підписав наказ про комплексну перевірку діяльності Державної акредитаційної комісії у 2006-2008 рр.

Міністерство освіти і науки у зв’язку зі зверненням окремих ВНЗ здійснило вибіркову перевірку роботи управління ліцензування, акредитації та нострифікації МОН та Державної акредитаційної комісії, під час якої були виявлені значні недоліки та порушення законодавства у роботі цих структур. Результати перевірки були обговорені на Колегії міністерства освіти і науки 17 жовтня 2008 року, яка, зокрема, рекомендувала провести комплексну перевірку Державної акредитаційної комісії.

Міністерство вже надіслало відповідні листи до Генеральної прокуратури, Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки та Головного контрольно-ревізійного управління.

За неналежне виконання своїх обов’язків, що підтверджено матеріалами перевірки діяльності управління ліцензування, акредитації та нострифікації МОН, начальнику УЛАН Михайліченку М.В. оголошено догану.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.