bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ запрошує ознайомитися з інноваційним річним звітом за 2015 рік!
13.06.2016

Ресурсний центр ГУРТ – національний центр суспільної інформації та експертизи – запрошує вас ознайомитися з річним звітом за 2015 рік в інноваційному інтерактивному форматі.

Уже протягом 20 років ГУРТ бере активну участь у демократичних суспільних перетвореннях в Україні, використовуючи та розвиваючи потенціал інститутів громадянського суспільства. ГУРТ працює для свідомої та успішної України, де громадянське суспільство гарантує гідність, впевненість та довіру поміж громадянами на місцевому та національному рівнях.

Цього року, до 20-річчя Ресурсного центру ГУРТ, ми підготували річний звіт у вигляді інтерактивного сайту, доступного двома мовами – українською та англійською.

Завдяки інтуїтивно зрозумілій системі навігації сайту користувач може переходити до цікавих йому розділів, натиснувши на конкретну частину титульної фрази або розгорнувши меню зліва – тоді розділи й підрозділи будуть доступними в будь-який момент перегляду звіту.

Для зручності користування ми додали кнопки соціальних мереж ГУРТа, перехід на головну порталу й друковану версію, з якої за бажання можна зробити pdf-файл і зберегти його в html-форматі.

Сайт річного звіту ГУРТа за 2015 рік виконаний в адаптативному дизайні, тож його зручно переглядати на будь-якому пристрої, підключеному до інтернету.

Річні звіти за інші роки діяльності Ресурсного центру ГУРТ дивіться тут.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.