bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

11 можливостей для розвитку української молоді
25.04.2016

ГУРТ пропонує можливості для розвитку активній та цілеспрямованій молоді. Отримати нові знання та досвід, які посприяють розвитку українського майбутнього, можна завдяки актуальній інформації щодо стипендій та стажувань в Індонезії, Японії, Польщі, Естонії, Великобританії, США, а також Школі європейських студій у межах України.

 

 

Школа європейських студій в Україні

 

Представництво Європейського Союзу в Україні у співпраці з Українським освітнім центром реформ оголошують про набір учасників на шістнадцяту сесію Школи європейських студій в Україні (EU Study Days in Ukraine). Участь можуть взяти студенти (останні курси) та випускники українських ВНЗ (які закінчили університет не більше, ніж три роки тому) з Одеської, Миколаївської, Херсонської, Кіровоградської областей та АР Крим (цільові регіони 15-ї сесії).

 

Дедлайн – 4 травня 2016 року.

Детальніше – тут.

Стипендіальна магістерська програма в Індонезії

Республіка Індонезія оголошує набір студентів на навчання за стипендіальною магістерською програмою «Developing Countries Partnership (KNB)».  Навчання здійснюватиметься за такими спеціальностями як гуманітарні науки, інженерія, соціальні науки у одному з 13 відомих університетів в Індонезії. На отримання стипендії можуть претендувати студенти, які отримали ступінь Бакалавра.

Дедлайн – 10 травня 2016 року.

Детальніше – тут. 

Стажування в Університеті ООН у Японії

Університет ООН оголошує весняний набір учасників на програму стажувань Junior Fellows Internship Programme у Токіо, Японія. На період подання кандидати повинні бути студентами, які продовжують навчання або нещодавно отримали ступінь магістра або аспіранта). Для участі бажано мати спеціалість, відповідну до напрямків діяльності Університету ООН – мир та безпека, належне урядування, зменшення бідності, навколишнє середовище та сталість, а також наука, техніка і суспільство. Позиція стажера-молодшого наукового співробітника позиція не оплачується. Можна взяти участь у програмі на отримання студентської візи.

Дедлайн - 15 травня 2016 року.

Детальніше – тут.

Стипендії імені Фулбрайта

Програма імені Фулбрайта Fulbright Graduate Student Program пропонує можливість навчання в американських університетах від одного до двох років на здобуття ступеня магістра. У конкурсі можуть брати участь студенти старших курсів, випускники ВНЗ. Умови гранту: оплата навчання в університеті; щомісячна стипендія; медичне страхування; квиток в обидва боки.

Дедлайн – 16 травня 2016 року.

Детальніше – тут.

Волонтерство у Німеччині

Німецька організація «Kreisjugendring Alb-Donau e.V.» терміново шукає волонтера. Серед вимог - володіння німецькою мовою на рівні B1. Волонтерські обов’язки: викладання дітям німецької та англійської мов, математики тощо; забезпечення дитячого дозвілля.

Дедлайн: 30 травня 2016 року

Детальніше – тут.

Стипендії для навчання в Естонській школі дипломатії

Естонська школа дипломатії (Estonian School of Diplomacy, ESD, Таллін, Естонія) спільно зі Міністерством закордонних справ Естонії запрошують молодих дипломатів та державних службовців до участі в тренінговій програмі з міжнародних відносин та європейської інтеграції (12 вересня 2016 – 31 травня 2017). Курс складається з трьох навчальних модулів: міжнародні відносини, дипломатія та європейські студії. По завершенню курсу стипендіати отримають диплом Естонської школи дипломатії з академічним додатком. Стипендія покриває усі витрати, пов’язані з навчанням.

Дедлайн: 31 травня 2016 року

Детальніше – тут.

Стажування на підприємствах Німеччини

11 квітня Програма стажувань, що фінансується Федеральним міністерством Німеччини з економічної співпраці і розвитку за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва, відкриває набір учасників. Стипендіати отримують щомісячну фінансову підтримку, і, окрім того, компанії покривають витрати на проживання та медичне страхування для інтернів. Період стажування – 3-5 місяців.

Дедлайн: 6 червня 2016 року

Детальніше – тут.

Стипендії на навчання в аспірантурі у Японії

Уряд Японії пропонує стипендії іноземним студентам, які планують навчатися в аспірантурі в університетах Японії.

Дедлайн – 22 червня 2016 року.

Детальніше – тут.

Стипендія «Інтермаріум» на навчання у Польщі

Оголошується прийом заявок на навчання у Польщі за програмою «Інтермаріум». До участі запрошуються студенти з Польщі, Литви, Латвії, України, Білорусії. Українські апліканти можуть подавати заявки на участь у програмі «Intermarium» для навчання за напрямками «Американістика», «Європеїстика», «Англійська філологія», «Культурознавство». Програма повністю фінансує перший рік навчання без жодних зобов’язань продовжувати навчання далі. 

Дедлайн – 9 вересня 2016 року.

Детальніше – тут.

Стипендії для журналістів на навчання у Гарвардському університеті

Програма Nieman Fellowship орієнтована на журналістів з усього світу, які працюють у засобах масової інформації. Відібрані у рамках конкурсу учасники проводять два повних семестри на заняттях у Гарвардському університеті. 

Дедлайн: 1 грудня 2016 року

Детальніше – тут.

Стипендії DAAD для навчання на магістерських програмах зі сталого розвитку 

Уряд Німеччини надає стипендії DAAD для навчання на магістерських програмах зі сталого розвитку (EPOS). Cтипендії пропонують іноземним випускникам з країн, що розвиваються, та країн з перехідною економікою з усіх наукових напрямків, з як мінімум дворічним професійним досвідом, можливість навчатись на післядипломній або магістерській програмі, у виняткових випадках на аспірантській програмі та отримати у Німеччині диплом (Master/ PhD) (12 – 36 місяців). Стипендія включає щомісячні виплати, залежно від освітньої кваліфікації, від 750 євро для випускників до 1000 євро для аспірантів; виплати на медичне страхування, страхування від нещасних випадків та страхування цивільної відповідальності; допомогу на проїзд, якщо ці витрати не беруть на себе організації на батьківщині пошукача або інша сторона.

Дедлайн залежить від обраного напрямку навчання.

Детальніше – тут

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.