bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Новенький пандус та м’ячі у подарунок школі до Дня знань!
20.09.2013

Навчальний 2013 рік у Старопетрівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Вишгородського району Київської області розпочався зі встановлення пандуса при вході до головного корпусу школи та з поповнення спортивного інвентарю двома десятками волейбольних і баскетбольних м’ячів.

Це стало можливим завдяки ініціативі Міжнародного благодійного фонду “Здоров’я українського народу”, який за підтримки компанії “КрафтФудз Україна”, профінансував встановлення пандусу та закупівлю новеньких м’ячів для школярів.

Загальна сума благодійної допомоги, яку було надано школі у рамках благодійної програми “Банк Благодійних Подарунків”, сягає 18 тисяч 180 гривень.

За словами Сергія Сошинського, Президента Міжнародного благодійного фонду “Здоров’я українського народу”, благодійний фонд за підтримки компанії “КрафтФудз Україна” уже не вперше допомагає Старопетрівській загальноосвітній школі. У нас є позитивний досвід встановлення ґанку для цього навчального закладу. Цього року ми вирішили допомогти школі новенькими м’ячами та стаціонарним пандусом, побудова якого відповідає усім технічно-експлуатаційним нормам. Облаштування пандусу розпочалося наприкінці серпня, аби мати змогу завершити будівельні роботи до Дня знань.

Контакти

  • Прес-служба Міжнародного благодійного фонду “Здоров’я українського народу”
  • Анна Козаченко (044)229-03-03
  •  (096)118-20-27
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.