bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадські активісти зняли документальний фільм про проблеми шахтарського міста Сніжне
11.07.2013

Громадська організація «Агенція демократичного розвитку Донбасу», за підтримки  Міжнародного Фонду «Відродження», створила документальний фільм «Не покладаючи рук» присвячений проблемам мешканців шахтарського міста  Сніжне.

У своєму фільмі громадські активісти приділили увагу історії міста та його головним проблемам в наш час: від безробіття до нелегального видобутку вугілля. До фільму увійшли інтерв’ю з місцевими жителями, де вони розповідають про ситуацію в Сніжному, а також кадри із «копанками» в місті та за його межами.

«Вже понад 10 років, як місто Сніжне неначе завмерло: закрилися підприємства, мешканці опинилися без роботи. Але місто живе й зараз. Не розвивається, а просто живе. У своєму фільмі ми не прикрашали чи погіршували картину життя міста. Ми лише спробували показати Сніжне таким, яким воно є», - наголошують автори фільму «Не покладаючи рук» з «Агенції демократичного розвитку Донбасу».

Свій фільм громадські діячі вже презентували у місті Сніжному, а найближчим часом стрічку побачать мешканці ще 3 міст Донецької області.

Контакти

  • Франчук Микола

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.