bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Мешканці Луганщини дізналися як організувати екологічну кампанію в своєму регіоні
27.05.2013

25 та 26 травня активісти громадського руху «Екологічна варта» розпочали серію тренінгів на тему «Організація екологічних кампаній в місцевих громадах та підвищення екологічної свідомості молоді».

Перші 2 тренінги відбулися в місті Луганську та Новоайдарському районі.

Під час заходів учасники мали змогу дізнатися про головні екологічні проблеми регіону та отримати навички щодо використання інформаційних технологій при проведенні екологічних акцій та кампаній.

За словами координатора «Екологічної варти» Максима Міхалькова, на тренінгах також була презентована інтерактивна карта пунктів прийому вторинної сировини (ecovarta.com).

«Тренінги пройшли вдало, луганчани та сільські мешканці навіть розробили плани роботи ініціативних груп та акції щодо покращення довкілля своїх територій. Крім того, до «Екологічної варти» приєдналося 20 волонтерів», - розповів Максим Міхальков.

Він також зазначив, що незабаром такі ж самі заходи пройдуть у Алчевську та Луганську.

Навчальні тренінги проходять за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні в рамках проекту «Екологічна варта 2.0». Метою проекту є покращення рівня обізнаності населення Луганської області щодо проблеми утилізації побутових відходів та зниження навантаження на полігони регіону. 

Контакти

  • 0662698365

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.