bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вдалого старту, «Велостоянка»!
24.05.2013

 У Миколаївській загальноосвітній школі № 29 стартував проект «Велостоянка», підтриманий ОК РУСАЛ в рамках грантової програми «Територія РУСАЛу».

Мета проекту - популяризація здорового способу життя, просування велоспорту серед школярів та молоді шляхом створення на території школи велостоянки.

Напередодні свята «Велодень», який пройде в Україні 25 травня, учасники проекту запросили в гості представників молодіжної громадської організації «Альтер-Спорт», яка просуває велоспорт у Миколаєві вже понад 10 років.

 - Школа № 29 - єдина в місті, яка зможе забезпечити учням такий цікавий, а головне - корисний спосіб дістатися на навчання. Ми сподіваємося, що цей позитивний досвід переймуть інші школи, - коментує керівник МО «Альтер-спорт» Роланд Байрозян.

Гості розповіли дітям про велоінфраструктуру та європейській досвід введення велосипедів, як найпопулярнішого виду транспорту, про велосипедний рух у Миколаєві і підтримку велокультури їх організацією, а також запросили приєднатися до велопараду.

 - З вересня для всіх бажаючих на безоплатній основі запрацює секція з велоспорту. Учнів школи також очікують спортивні конкурси та змагання, - розповідає керівник проекту Ганна Силкіна.

Адміністрування програми «Територія РУСАЛу» здійснює Фонд «Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.