bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ковельські активісти проводять збір коштів на будівництво майданчику для паркуру та стрітворкауту
15.04.2013

У Ковелі активно продовжується робота над створенням майданчику для паркуру та стрітворкауту, і нараз можна побачити перші її результати. Місцеві активісти вже отримали повністю розроблену проектно-кошторисну документацію, визначилися з обладнанням, яке необхідне на майданчику і проводять збір коштів для його закупівлі.

Місце, яке просять спортсмени під майданчик для паркуру та воркату у парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, має загальну площу 400 метрів квадратних. Аби депутати Ковельської міської ради прийняли остаточне рішення про відведення цієї території під майданчик, Сергій Дружинович, голова ініціативної групи, звернувся до народних обранців на сесії міської ради. Ініціативу в міськраді сприйняли з ентузіазмом і пообіцяли зробити все можливе, щоб питання про виділення землі не стало на заваді планам юних спортсменів, які готуються вже цього літа займатися улюбленою справою на новоствореному майданчику. Громадськість міста теж виступає за ідею організації майданчика – наразі зібрано 1600 підписів на підтримку його створення.

Аналогічних місць для заняття паркуром та воркаутом є у Києві, Львові та Тернополі. На Волині таких майданчиків, нажаль, поки немає, хоч ці види спорту набувають небувалої популярності серед молоді (тільки в Ковелі налічується понад 300 спортсменів) та сприяють популяризації здорового способу життя у молодіжному середовищі.

За словами Сергія Дружиновича, для повного оснащення майданчика потрібно зібрати 90 тисяч гривень, з яких вже є 15. Тому ковельські активісти просять усіх, хто вбачає у занятті спортом хорошу альтернативу проведення дозвілля молоддю та можливості для самореалізації, долучитися до збору коштів на спортивний майданчик.

Кошти на будівництво спортивного майданчика можна перераховувати на рахунок: Волинське обласне управління ВАТ «Ощадбанк» МФО 303398, код 36704641, р/р 26004301252607.

Майданчик для паркуру та стрітворкауту організовується за проектом «Створення якісної спортивної інфраструктури для сприяння фізичному розвитку молоді Ковеля», який реалізовує ініціативна група Ковельських активістів. Він став одним із переможців обласного конкурсу адвокаційних ініціатив, який проводив Волинський Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив за фінансового сприяння міжнародного фонду «Відродження».

Контакти

  • Прес-служба
  • Волинський Інститут Підтримки і розвитку Громадських Ініціатив
  • [email protected]
  • (098) 9222616; (066) 1630008; (0332) 723803

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.