bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Шляхом гармонії до успіху»
01.10.2012

27 жовтня 2012 р. Вінницька обласна правозахисна організація „Джерело надії” в рамках нової програми особистісного розвитку ”Шляхом гармонії до успіху” розпочала перший тренінг для жіночої групи „Розкрий свій жіночий потенціал”.

Така програма спрямована на розкриття внутрішнього потенціалу та гармонійного розвитку особистості, яка відбувається за сприяння Міжнародної організації з міграції Представництва в Україні та Хмельницького обласного фонду „Карітас.”

Задачами тренінгу були: гармонізація особистості, підвищення впевненості в собі, розкриття поняття „жіночого призначення”, покращення стосунків в сім’ї. Для вирішення таких непростих завдань кожен з учасників мав змогу відчути на собі методику з ТОП, арттерапевтичну методику, техніку візуалізації і техніку на прийняття себе та розвитку любові.

Для створення групової згуртованості та зняття напруги використовувались невербальні вправи та гумористичні завдання, які допомогли учасникам швидше розкріпоститись, створити дружелюбну, комфортну, робочу атмосферу. Тренінг проходив під девізом ”Бути жінкою- висока честь!”

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.