bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Донеччині стартує проект “Педагоги мають знати, як правам навчати”
03.10.2011

У жовтні 2011 року у Донецькій області стартує проект присвячений правовій освіті педагогів.  

Метою проекту «Педагоги мають знати, як правам навчати», що здійснюється громадською організацією «Центр європейської співпраці» за підтримки Освітньої програми Міжнародного фонду “Відродження” є підвищення юридичної грамотності педагогів у відношенні до своїх прав і обов’язків, створення платформи для якісного правового навчання підростаючого покоління шляхом підготовки мультиплікаторів правової освіти у навчальних закладах.

В рамках проекту передбачено створити дистанційний правовий курс та провести низку навчальних заходів для педагогів з метою підвищення їх правової грамотності та розповсюдження інформації серед інших представників навчальних закладів Донецького регіону. В першу чергу увага буде приділятися тим сферам права, з якими вчителі безпосередньо стикаються під час своєї роботи, а саме: трудовому, освітньому, інтелектуальному, цивільному праву.

Для цього відібрані кандидати приймуть участь у навчальних заходах проекту: дистанційному on-line курсі, дводенному тренінгу та семінарі з прав людини і проведуть низку занять з правової тематики серед своїх колег.

Також експерти віртуальної юридичної клініки надаватимуть юридичні консультації педагогам з питань щодо їх роботи та правової просвіти. По закінченню проекту серед навчальних закладів Донецької області буде розповсюджено посібник «Правова освіта вчителів та інтерактивні методи навчання праву у школах».

До участі у проекті планується залучити в першу чергу завучів та методистів з 20 шкіл Донецької області, зацікавлених у підвищенні свого рівня правової освіти та готових стати мультиплікаторами отриманих знань у навчальних закладах, в яких вони працюють.

Якщо Ви бажаєте підвищити рівень юридичної грамотності у відношенні до своїх прав і обов’язків та стати мультиплікатором правових знань у своєму навчальному закладі, надсилайте заповнену анкету на електронну адресу: [email protected] або телефонуйте організаторам проекту: + 3 8 (099) 931 79 06; +3 8 (050) 654 56 21

Анкета учасника

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.