bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Кременчуці розроблятимуть унікальний туристичний маршрут
02.09.2011

Громадське об’єднання «Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр «Європейський клуб» спільно з Європейським клубом Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського розпочинає реалізацію культурно-освітнього проекту «Кроками світових геніїв» – унікальний туристичний маршрут Кременчуком», що триватиме протягом вересня – травня 2011/12 рр. Проект реалізовується в рамках Європейської програми Міжнародного фонду «Відродження». До участі в проекті запрошуються представники творчої інтелігенції, краєзнавці та всі мешканці міста, небайдужі до створення європейського іміджу Кременчука.

Мета проекту: Сприяти формуванню іміджу Кременчука, як міста європейських коренів, через залучення громадськості до ознайомлення з культурною та історичною спадщиною, пов’язаною з життям та діяльністю особистостей, відомих в Україні та Європі, шляхом розробки нового унікального туристичного маршруту в вигляді настільної гри «Кроками світових геніїв» та туристичного буклету.

У рамках проекту передбачається вивчення громадської думки кременчужан про імідж міста, організацію і проведення загальноміської дискусії, проведення серії майстер-класів, міжвікова співпраця, розробка туристичного маршруту Кременчуком у вигляді настільної гри «Кроками світових геніїв» та туристичного буклету, проведення на одному з майданів Кременчука вуличного квеста, організація та проведення реальної екскурсії розробленим туристичним маршрутом для представників ЗМІ, Мережі ЦЄІ та мережі європейських клубів.

Якщо Ви цікавитеся історією та культурним минулим міста, володієте цінною інформацією і хочете нею поділитися з іншими, прагнете відродити культурне сьогодення, вмієте працювати з Microsoft Power Рoint, Corel Draw, Adobe Photoshop (і можете навчити працювати інших), просто вмієте жартувати і володієте високим рівнем толерантності, запрошуємо до співпраці!

Інформація про перебіг проекту «Кроками світових геніїв» – унікальний туристичний маршрут Кременчуком» буде розміщена на http://eu-klub.ucoz.ua/ та http://tiomkin.info

Подробиці, питання та пропозиції за телефоном: +380501449467 Альона Глазкова e-mail: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.