bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як використати в Україні польський досвід реформ
06.06.2011

Семінар-дискусія “Як використати в Україні польський досвід реформ” у м.Львові -17 червня, в м.Одесі -20 червня, у м.Києві - липень 2011 року. Семінари відбуватимуться у рамках проекту “Польща – приклад змін на краще”.

Найбільш активні учасники семінарів будуть запрошені до участі в навчальному візиті “Львів-Краків-Криниця” з можливістю участі у заходах Економічного форуму в Криниці, який також називають “польським Давосом”. Додаткова інформація  cstei.lviv.ua

Семінари та навчальна поїздка “Львів-Краків-Криниця” відбуватимуться у рамках проекту “Польща – приклад змін на краще”, який виконують у 2011 році Інститут Східноєвропейських Досліджень з Польщі та Львівський Центр Науки, Інновацій та Інформатизації  за підтримки Міністерства закордонних справ Республіки Польща в рамках програми “Промоція знань про Польщу”.

До участі у семінарах запрошуються всі кому не байдуже, яке буде майбутнє в Україні, але особлива увага надається: 

  • представникам сфери освіти і науки;
  • представникам органів державної влади та місцевого самоврядування;
  • представникам неурядових організацій, в т.ч. асоціацій бізнесу;
  • представникам засобів масової організації.

На семінари запрошені експерти з Польщі та України, які представлять короткі презентації на такі теми:

  • “Громадянське суспільство і формування демократичної держави – польський досвід”
  • “Реформи і реструктуризація економіки: досвід ЄС і напрямки змін в Україні"
  • “Східне Партнерство і місце України у контексті президентства Угорщини та Польщі в ЄС”
  • “Україна у світовій політиці – суб’єкт чи об’єкт?
  • Двогодинна дискусія на тему: „Угода про асоціацію з ЄС: на шляху до європейської інтеграції”.

У цій дискусії можуть взяти участь всі учасники семінару. При реєстрації Ви можете подати коротку анотацію Вашого виступу (запитання) під час дискусії. Під час дискусії особлива увагу буде звертатись на проектні підходи до вирішення проблем в Україні з врахуванням польського досвіду.

Семінар у Львові буде проходити 17 червня в центрі міста у готелі Жорж , площа Міцкевича, 1, 

Для участі у семінарі у Львові надішліть до 15 червня заповнену реєстраційну форму на електронну адресу [email protected]. З додатковими запитаннями щодо участі у семінарі у Львові Ви можете звертатись до Наталії Василівної Костюк за тел. (093) 9308781.

Семінар в Одесі буде проходити 20 червня в санаторії “Аркадія” Державної прикордонної служби України, Гагаринське плато, 1. 

Для участі у семінарі в Одесі надішліть до 16 червня заповнену реєстраційну форму на електронну адресу [email protected]. З додатковими запитаннями щодо участі у семінарі в Одесі Ви можете звертатись до Валерія Григоровича Логвінова за тел. (099) 3067273.

Про проведення  семінару у Києві буде розіслане окреме повідомлення.

Організаційні аспекти участі у семінарі: Участь у семінарах безкоштовна. Учасники самостійно покривають витрати на проїзд до місця проведення семінару та на проживання у містах проведення семінарів. Для участі у семінарах слід надіслати заявку згідно рекомендованої форми. Кожний, хто подав заявку отримає підтвердження участі на електронну пошту.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.