bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбір постачальника інформаційних послуг, пов’язаних з кампанією по Україні з просування USALI
16.04.2024

Шановний учаснику!

 

Асоціація готелів та курортів України оголошує конкурсний відбір на пошук  постачальника інформаційних послуг, пов’язаних з кампанією по Україні з просування USALI 

 

Термін надання цінових пропозиції до 17:00, «17» квітня 2024 року, на електронну адресу[email protected] з зазначенням у темі листа «Пропозиція для відбору постачальника інформаційних послуг».

 

Додаткову інформацію можна отримати у представника Замовника Антоніни Рябих, за телефоном+38 063 954 89 37, е-mail: [email protected]

 

Якщо Вас зацікавила наша конкурсна пропозиція, просимо надати всі необхідні документи відповідно до вимог та заповнити бланк Пропозиції щодо ціни (додається).

Зазначимо, що в Ціновій пропозиції у графі «Термін надання послуг» необхідно зазначити реальні дати виконання робіт. 

 

Захід реалізується АСОЦІАЦІЄЮ «ГОТЕЛІВ ТА КУРОРТІВ УКРАЇНИ» в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. 

 

EU4Business – ініціатива Європейського Союзу, яка допомагає малим і середнім підприємствам у країнах Східного партнерства. Детальніше: www.eu4business.org.ua.

Контакти

  • Антоніна Рябих
  • телефон+38 063 954 89 37
  • е-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.