bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Надання послуг транспортної та логістичної підтримки з розповсюдження наборів
21.03.2024

ОГОЛОШЕННЯ

щодо надання послуг транспортної та логістичної підтримки  з розповсюдження менструально-гігієнічних наборів для посилення безпечних практик

(transport and logistic support to distribute MHM kits with the supplies to reinforce proper practices)

Вступ

Громадська організація «Жінки і діти України – наше майбутнє» є Партнером Програми ЮНІСЕФ «Надання гуманітарної допомоги/відновлення водопостачання у містах, селищах, об’єднаних громадах, громадах на підтримку дітей, батьків та опікунів» («Delivery of Humanitarian/Recovery WASH response in cities, towns, amalgamated communities, hromadas, in support to children, parents, and caregivers»), що спрямована на підвищення доступу до безпечної питної води, відповідних санітарно-, гігієнічних засобів, покращення практики гігієни у містах, об’єднаних громадах, громадах, шляхом надання стійких до клімату та гендерно-чутливих послуг щодо води, гігієни, санітарії (WASH).

Одним із завдань програми є впровадження принципів та стандартів щодо менструальної гігієни на рівні громад, що, зокрема, включає розповсюдження менструально-гігієнічних наборів для посилення безпечних практик гігієни.

Завдання

Надання послуг транспортної та логістичної підтримки з метою розповсюдження гігієнічних наборів для посилення належної практики гігієни менструації в 21 громаді Київської, Житомирської та Чернігівської областей.

 Послуги транспортної та логістичної підтримки з метою розповсюдження менструально-гігієнічних наборів для посилення належної практики гігієни надаватимуться за окремими замовленнями, протягом дії договору – починаючи з 29 березня і триватимуть до 9 місяців.

 Мета

Забезпечення логістичного супроводу та доставки 10 000 менструально-гігієнічних наборів у визначені населені пункти/об’єкти, зокрема заклади формальної та неформальної освіти, в 21 громаду Київської, Житомирської та Чернігівської областей (до 7 точок на 1 громаду), загалом планується охопити до 147 об’єктів.

 Пілотні громади:

Київська область: Іванківська, Бучанська, Бородянська, Гостомельська, Ірпінська, Великодимерська, Вишгородська, Броварська та Макарівська громади.

 Житомирська область: Олевська, Новоград-Волинська (Звягіль), Коростенська, Хорошівська, Житомирська та Андрушівська громади.

 Чернігівська область: Чернігівська, Менська, Бахмацька, Ніжинська, Куликівська та Бобровицька громади.

  

Термін надання послуг

Орієнтовний термін надання послуг – до 9 місяців, починаючи з 27 березня 2024 року.

Бюджет

Бюджет на надання послуг транспортної та логістичної підтримки з метою розповсюдження менструально-гігієнічних наборів залежить від Бюджету Програми на ці цілі та обсягу запропонованої роботи.

Кваліфікаційні вимоги до виконавця

- послуга повинна надаватись суб‘єктом підприємницької діяльності, належним чином зареєстрованим відповідно до чинного законодавства України, який має відповідні КВЕДи;

- можливість надати послуги у вказаний строк та у відповідні місця.

 Цінова пропозиція

Розраховуючи витрати на виконання завдань, Виконавець враховує вимоги, передбачені цим технічним завданням.

Цінова пропозиція має включати комплекс послуг, але не обмежуючись,  а також всі податки та збори, які має сплати Виконавець, за формою наведеною в Технічному завданні.

Цінова пропозиція має бути прийнятна до бюджету Програми, економічно релевантна.

Термін та умови подачі пропозицій

Пропозиції приймаються до 26 березня 2024 року 14.00 включно, електронною поштою на адресу: [email protected] або за адресою офісу ГО «Жінки і діти України – наше майбутнє»: 08112, Київська обл., Бучанський р-н, с. Дмитрівка, вул. Соборна, 35.

Критерії оцінювання та визначення переможців

Пропозиції будуть оцінені на основі відповідності кваліфікаційним вимогам та ціновій пропозиції. До розгляду будуть допущені лише ті пропозиції, які будуть відповідати кваліфікаційним вимогам.

Після визначення переможця йому буде надіслано лист протягом 5 днів після завершення конкурсу.

 

Додатки до оголошення:

Технічне завдання.

Контакти

  • Ел. адреса: [email protected] або за адресою офісу ГО «Жінки і діти України – наше майбутнє»: 08112
  • Київська обл.
  • Бучанський р-н
  • с. Дмитрівка
  • вул. Соборна
  •  35.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.