bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Світло можливостей 2.0»: безоплатні консультації для бізнесу з розробки комунікаційних стратегій
21.03.2024

Комунікаційна агенція Svitlo за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», оголошує про набір учасників до проєкту «Світло можливостей 2.0». Проєкт триватиме 10 місяців, протягом яких 30 малих та середніх офіційно зареєстрованих в Україні компаній, безоплатно отримають  індивідуальні комунікаційні стратегії для соціальних мереж та навчаться їх втілювати. Частина учасників також отримають консультації по роботі відділу продажів, залучення інвестицій, формування планів розвитку та виходу на експорт. Для кожного учасника передбачається робота з експертами протягом чотирьох місяців.

Основні цілі проєкту – допомогти малому та середньому бізнесам України налагодити комунікації, підвищити обсяги продажів  та покращити конкурентоспроможність. 

Експерти Svitlo Agency забезпечать необхідний набір інструментів, аби ваша компанія побудувала яскравий та ефективний бренд у соцмережах. У тісній співпраці з вашою командою ми посилимо конкурентоспроможність бізнесу, залучимо нових клієнтів та збільшимо охоплення серед аудиторії. 

Проєкт передбачає чотиримісячну роботу бізнесів з командою експертів, яка передбачає основні та додаткові послуги. Основні послуги будуть надані усім 30 учасникам, а додаткові — частині учасників відповідно до релевантності бізнесу, запитів та готовності втілювати рекомендації. Пропонований перелік послуг буде погоджений під час підписання меморандуму з учасником проєкту. Надання всіх послуг є безплатним для учасників проєкту.

 

Перелік основних послуг для бізнесів-учасників:

1. Комунікаційна стратегія (з орієнтацією на Instagram та Facebook)

2. Представлення стратегії та консультація щодо маркетингових комунікацій бренду на основі наданих рекомендацій

3. Розробка блоку контенту для Instagram та Facebook(6-9 постів, 12-15 stories)

4. Консультація з підготовки візуального контенту та дизайну

5. Менторство учасників при самостійній розробці контенту 

6. Консультація з налаштування рекламного кабінету та запуску таргетованої реклами

7.  Менторський супровід з таргетованої реклами(аналіз ефективності запуску оголошень, надання зворотного звʼязку та рекомендацій на покращення)

8. Проведення мастермайнд груп для учасників

9.  Консультації з рекомендаціями для отримання грантів, залучення інвестицій, участі у програмах тощо

 

Додаткові послуги :

1. Оцінка бізнес-моделі (розгляд поточної бізнес-моделі, визначення сильних та слабких сторін, виявлення можливостей для оптимізації) 

2. Оновлення айдентики та візуальної стилістики бренду

3. Аудит та консультування по роботі відділу продажів та створенню скриптів

4. Серія з 3 менторських сесій з експорту для компаній, які зацікавлені у виході на зовнішні ринки

5. Проведення фото та відеозйомки з залученням фотографа та оренди студії

 

Компаніям, які хочуть взяти участь у проєкті, потрібно: 

  • Мати офіційну реєстрацію та строк роботи компанії від одного року, наявність від 10 офіційно працевлаштованих осіб.

  • Наявність робочої бізнес-моделі, товарів чи послуги, які вже реалізуються, а також здійснення перших кроків до експортування/наявність планів з виходу на експортні ринки та/або потреби в консультації з виходу на експортні ринки.

  • Виконувати всі формальні умови участі в проєкті (надавати необхідні документи, які підтверджують діяльність бізнесу, заповнювати пропоновані анкети та формувати необхідні звіти). 

  • Бути готовим створити щонайменше 1-2 робочі місця та/або досягнути щонайменше 30 тис. дол. США додаткових продажів та/або вкласти щонайменше 30 тис. дол. США власних фінансових ресурсів протягом наступних 12 місяців з моменту завершення проєкту.

  • Не бути одержувачами грантів від Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України»

Як відбуватиметься процес відбору учасників:

Термін дії програми: березень 2024-грудень 2024. Для участі у програмі кандидат має пройти декілька етапів відбору:

  • Заповнення анкети-заявки на участь у програмі. 

  • У разі схвалення заявки на участь у проєкті передбачається етап інтерв’ю, де фахівці Svitlo Agency познайомляться з вами та більше дізнаються про ваш бізнес. 

  • Фінальний крок — запрошення до участі у проєкті та підписання договору з Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України» з метою фіксування наданої допомоги й визначення показників зростання бізнесу. Остаточний перелік учасників буде затверджено спільно з командами Svitlo Agency й Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Щоб подати заявку на участь у «Світло можливостей 2.0», переходьте за посиланням: https://svitlo-agency.com.ua/svitlo-mozhlivostey-2-0 

Відбір учасників відбуватиметься у три хвилі: 20 березня – 17 травня, 20 травня – 19 липня та 22 липня – 20 вересня. 

Реалізація проєкту «Світло можливостей 2.0» за ініціативи комунікаційної агенції Svitlo стала можливою завдяки підтримці Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».


Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує український бізнес з метою підвищення конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.