bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю продуктових сертифікатів ТОВ «Сільпо»
21.03.2024

Благодійна організація «Благодійний фонд «Надія та Довіра» оголошує тендер на закупівлю продуктових сертифікатів ТОВ «Сільпо».

Тендер проводиться в рамках Статутної діяльності Благодійної організації «Благодійний фонд «Надія та Довіра» (Організатор), метою діяльності якої є формування здорового суспільства, шляхом профілактики соціально-негативних явищ на території України.

Дата оголошення тендеру: 21березня 2024 року.

1. Мета та предмет тендеру:

Мета тендеру:  закупівля продуктових сертифікатів ТОВ «Сільпо».Предметом тендеру є тендерна пропозиція та інші документи, форма та зміст яких мають відповідати умовам, викладеним у цьому оголошенні.

2. Кваліфікаційні вимоги до характеристик учасників тендеру:

До участі у тендері запрошуються юридичні особи та фізичні особи/фізичні особи – підприємці усіх форм власності.

Цінові пропозиції повинні супроводжуватись повним пакетом документів, які підтверджують правовий статус надавача послуг:

– фізична особа – підприємець (ФОП) на єдиному податку – копії свідоцтва про державну реєстрацію (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

– фізична особа – підприємець (ФОП) на загальній системі оподаткування – копії свідоцтва про державну реєстрацію (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

3. Вимоги до комерційної пропозиції:

Учасники тендеру надаютьрозрахунки та відомості спроможності здійснювати продаж продуктових сертифікатів (від ТОВ «Сільпо») без ПДВ.

Товар

Од.

Кількість

Ціна без ПДВ

Сума без ПДВ

1

Продуктові сертифікати номіналом «200 грн»

шт

550

 

 

2

Продуктові сертифікати номіналом «100 грн»

шт

300

 

 

 

Разом:

 

                                                                                                                             ПДВ: Без ПДВ

4. Визначення переможця тендеру:

Розгляд та відбір тендерних пропозицій буде проводиться тендерною комісією Організатора  виходячи з цілей та завдань тендеру.

Інформацію про переможця тендеру, буде розміщено на сайті Організатора.

Кінцевий термін надання заявок – 29березня 2024 р.

Адреса для подання заявок: м. Київ, вул. Будівельників 22/11, оф. 24, 1-й поверх. Подання сканкопії заявок Є ОБОВ’ЯЗКОВИМ на е-mail: [email protected]

Контактні особи:

Яновська Оксана Анатоліївнател.: +38 0504493409;е-mail: yanovska@hopeandtrust.org.ua

Левшун Олена Миколаївна тел. +38 067 7189818 е-mail: levshun@hopeandtrust.org.ua

Організатор не несе відповідальність за роботу пошти України, за будь-які поштові помилки, внаслідок яких матеріали (інформація про розгляд пропозицій, тендерна пропозиція, кошторис чи будь-які інші документи, необхідні для участі у тендері) учасників тендеру не надійшли чи надійшли з запізненням, були загублені чи пошкодженні, за роботу операторів зв’язку. Учасник тендеру несе відповідальність за достовірність наданої інформації.

Тендер на на закупівлю продуктових сертифікатів ТОВ «Сільпо».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.