bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення до участі в тендері
19.03.2024

Шановні партнери, запрошуємо взяти участь у тендері.

Організатор тендеру: ГО “Асоціація інноваційної та цифрової освіти” в рамках проєкту “Створення Цифрових освітніх центрів (SPILNO DLC) та надання послуг з ПЗПСП для дітей та молоді”.

Громадська організація “Асоціація інноваційної та цифрової освіти” впроваджує в Україні Проєкт за №UKR/PCA2023202/PD2023315 “Створення Цифрових освітніх центрів (SPILNO DLC) та надання послуг з ПЗПСП для дітей та молоді” в 8 областях України (Одеська, Миколаївська, Херсонська, Полтавська, Сумська, Закарпатська, Львівська та Волинська області в пріоритетних громадах). 

Програма спрямована на покращення доступу до освіти, компенсацію освітніх втрат, зменшення розриву в навчанні та цифрових технологій, а також надання психосоціальної підтримки вразливим дітям і підліткам. Також в рамках проєкту буде забезпечено доступ до підтримки ментального здоров’я та психосоціальної підтримки як дітей, так і їхніх батьків та опікунів.

Предмет закупівлі:  надання послуг з організації та проведення тренінгів. 

В рамках проєкту передбачається організації та проведення 7 тренінгів для психологів та координаторів проєкту.

Об’єм робіт:

  1. Організація та проведення тренінгів з онлайн та дистанційного викладання та інших визначених пріоритетних тем для команди проєкту та місцевих координаторів Цифрових освітніх центрів з Одеської, Миколаївської та Херсонської областей. Кількість учасників - 1 група (37 учасників). Термін проведення - 3 тренінгові дні +1 день підготовки.
  2. Організація та проведення тренінгів “Тренінг для тренерів” для команди тренерів-психологів. Кількість учасників - 2 групи по 33 учасники в кожній групі. Термін проведення - 3 тренінгові дні для кожної групи + 1 день підготовки для кожної групи.
  3. Організація та проведення тренінгів за програмою “Я підтримую своїх друзів”. Кількість учасників - 2 групи по 32 учасники в кожній групі. Термін проведення - 3 тренінгові дня для кожної групи +1 день підготовки для кожної групи.
  4. Організація  та проведення тренінгів за програмою “Позитивне батьківство”. Кількість учасників - 2 групи по 32 учасники в кожній групі. Термін проведення - 3 тренінгові дні для кожної групи + 1 день підготовки для кожної групи.

Також в межах даної закупівлі Виконавець забезпечує:

- оренду приміщення (конференц-зали) для проведення тренінгів;

- організацію проживання для тренерів та учасників;

- сніданки, обіди, вечері та кава-брейки для учасників;

- канцтовари та роздаткові матеріали для учасників;

- компенсацію проїзду (транспорт) для учасників тренінгів, із збереженням документів на проїзд;

- підбір кваліфікованих тренерів, в тому числі експертні гонорари для тренерів;

- складання детального звіту, в тому числі фото-відео фіксація, реєстраційних списків, транспортних документів, тощо.

Кількісні, якісні та інші вимоги до пропозиції щодо надання послуг з організації та проведення тренінгів викладені у Додатку 1 “Технічне завдання”, який є невід’ємним додатком до цього оголошення (також додаток можна знайти у тендерній документації за посиланням нижче).

Посилання на тендерну документацію: https://drive.google.com/drive/folders/1HqSZK-z-EU7lDzsB-jREOtU_Y31vrt5o

Контактна особа: Марія Богуслав, тел. +380503878026, електронна пошта [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.