bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Карітас-Спес Україна оголошує тендер на проведення фінального оцінювання реалізації проекту
13.03.2024

Карітас-Спес Україна оголошує тендер на проведення фінального оцінювання реалізації проекту «Надзвичайний заклик Карітас-Спес України: Продовження реагування на війну в Україні».

Війна в Україні, яка розпочалася 24 лютого 2022 року, має жахливі наслідки: сотні цивільних осіб загинули і тисячі отримали поранення. За оцінками, мільйони людей застрягли в постраждалих районах, не маючи змоги виїхати через загрозу безпеці, зруйновані мости та дороги та/або брак інформації про те, де знайти безпеку та житло. Проект має на меті підтримати нагальні короткострокові потреби найбільш вразливих верств населення.

Карітас-Спес Україна (CSU) реалізовує проект «Надзвичайного заклику Карітас-Спес України: Продовження реагування на війну в Україні» у такх дієцезіях: Харківсько-Запорізькій, Київсько-Житомирській Одесько-Сімферопольській, Львівській Архідієцезії, Кам’янці-Подільській та Мукачевській. Період реалізації проекту 1.04.2023-31.03.2024.

Фінальна оцінка буде зосереджена на наступних ключових цілях: - Оцінити актуальність, доречність, ефективність, підзвітність та вплив/стійкість програми; - Оцінити ефективність керівництва Карітас-Спес України у координації єпархій в рамках Надзвичайного заклику Карітас-Спес України: Продовження реагування на війну в Україні - Визначити отримані уроки, найкращі практики та рекомендації, які будуть враховані при розробці майбутніх програм. - Фінансова оцінка реалізації проекту НЕ проводиться.

Використання результатів оцінки Цільовою аудиторією оцінювання є ключовий персонал Карітас-Спес України, включаючи керівництво, програмний персонал та місцевий персонал Карітас-Спес України. Результати оцінювання будуть передані учасникам програми за необхідності.

Зовнішній оцінювач повинен володіти наступними компетенціями - Вища освіта в галузі соціальних наук, політології, економіки або суміжних галузях; - Досвід проведення оцінювання, особливо у сфері гуманітарного реагування; - Здатність використовувати партисипативні підходи до оцінювання; - Досвід оперативного управління гуманітарними програмами/програмами розвитку; - Добре знання місцевого контексту; - Хороші аналітичні навички; - Відмінні навички письма англійською та українською мовами; - Розуміння цінностей та місії Католицької Церкви та Карітасу. - Юридична особа або фізична особа-підприємець, зареєстрована відповідно до законодавства України

Тендерні пропозиції надати до 20.03.2023 Умови оплати: безготівковий розрахунок. Термін виконання робіт та надання послуг згідно погодженого та затвердженого календаря робіт. Склад конкурсної пропозиції: 1. Описова та цінова пропозиція; 2. Документи, які підтверджують відповідність кваліфікаційним вимогам; 3. Також, просимо додати до Вашої конкурсної (тендерної) пропозиції будь-які інші документи, що, на Вашу думку, можуть бути корисними для оцінки пропозиції (наприклад, рекомендаційні листи, тощо).

Тендерні пропозиції просимо надсилати електронною поштою на адресу: [email protected]
 [email protected]

За додатковою інформацією звертайтесь: Олена Шевчук, керівниця проекту [email protected]

Контакти

  • Тендерні пропозиції просимо надсилати електронною поштою на адресу: [email protected] За додатковою інформацією звертайтесь: Олена Шевчук
  • керівниця проекту [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.