bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«ГОЛОС РОМНІ» запрошує взяти участь у тендері на надання послуг з організації навчального заходу
12.03.2024

Закупівля послуг проводиться в рамках проекту «Розвиток спроможності ромських ГО в Україні», що реалізується громадською організацією «Об’єднання ромських жінок «ГОЛОС РОМНІ» у межах проєкту «Спроможні та сильні», що виконується Фондом Східна Європа за підтримки Швейцарії.

Результатом тендеру буде відбір юридичної або фізичної особи - підприємця (далі по тексту – Виконавець), в якого(-ї) буде закуплено послугу організації навчального заходу.

Вимоги до Виконавця:

·  Досвід у організації заходів, з комплексним харчуванням та проживанням для учасників (надати інформацію про проведені заходи);

·       Юридична особа зареєстрована до 2023 року;

·       Вміння працювати з хмарними сервісами docs, form, sheets

·       Гнучкість та вміння швидко працювати з оперативними викликами в рамках реалізації навчального заходу

·       Відсутність публічних негативних відгуків щодо виконаних робіт та готовність підписати декларацію доброчесності

Технічні характеристики:

•Захід повинен відбуватися в КУ «Озеро Віта» (Закарпатська область) в період між 6 та 26 травня. Тривалість заходу – 6 діб. Кількість учасників – 25 осіб.

•Пропозиція повинна включати: 1) видатки на трансфер для учасників заходу від залізничної станції Воловець до місця проведення КУ «Озеро Віта» (Закарпатська область), 2) проживання 25 учасників в індивідуальних  готельних номерах, 3) триразове харчування учасників протягом 6 днів, 4) дві кава-перерви протягом 6 днів, 5) приміщення для групових занять протягом 6 днів та 6) вартість послуг з організації заходу.

•Окремим обов’язком для Виконавця буде робота з індивідуальними логістичними потребами учасників заходу, для їх прибуття до залізничної станції Воловець та повернення у зворотному напрямку.

При поданні пропозиції зацікавлені юридичні особи або фізичні особи-підприємці повинні подати:

1Комерційну пропозицію з вказанням назви послуг, складену українською мовою, підписану Виконавцем, засвідчену печаткою (за наявності) і надіслану в електронному вигляді (y форматі PDF) на e-mail:

[email protected]

Просимо в пропозиції окремо розписувати всі позиції надання послуг: «Оренда приміщення для групових занять, організація трансферу, організація проживання, організація обіду, організація кава-перерв, послуги з організації навчального заходу тощо»

2Проекти фінансових пропозицій від потенційних субпідрядників, які надаватимуть послуги з проживання, харчування, логістики та інших послуг в рамках заходу.

3Кошторис на весь період дії договору. Вартість послуг, зазначена у ціновій пропозиції або рахунку-фактурі, повинна бути зафіксована на загальний об’єм послуг до 31.05.2024. Послуги з організації заходи потрібно визначити у грн та % від загальної суми пропозиції.

4Виконавець повинен мати можливість надати оригінали супровідних документів з печаткою та підписом (комерційна пропозиція/рахунок на оплату, реєстраційні документи, тощо).

5Якщо Виконавець є фізичною особою-підприємцем, просимо надати копії відповідних реєстраційних документів учасника (Виписки з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та Витягу з реєстрів платників єдиного податку) з відповідними КВЕДами для здійснення необхідних послуг. 

Термін подання тендерних пропозицій до 17 березня 2024 року.

У рамках тендеру буде підтримано одну пропозицію, що відповідає технічним характеристикам і оптимальна у співвідношенні ціна – якість. Результати тендеру будуть оголошені шляхом надсилання відповідного повідомлення електронною поштою в термін до 20 березня 2024 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.