bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендерне оголошення про проведення відкритого тендеру із закупівлі офісних меблів
08.03.2024

Тендерне оголошення про проведення відкритого тендеру із закупівлі

офісних меблів.

 

Агенція регіонального розвитку Миколаївської області в межах грантового проєкту «№ 2023 - 23201 “Миколаїв Відновлений”», що реалізується за підтримки ПРООН, оголошує відкритий тендер на закупівлю офісних меблів.

Дата оголошення про тендер: 08.03.2024

Термін подання тендерних пропозицій: 22.03.2024

 Предметом закупівлі є товари

 

Детальний опис товарів, що оголошуються

Назва товару

Кількість

Технічні вимоги

Вказані у відповідному додатку 1 до Тендерного оголошення про проведення відкритого тендеру із закупівлі офісних меблів.

Книга 1 Листи 1-6

 

Стіл офісний з полицями

5

Додаток 1 до тендерного оголошення

Шафа для документів

5

Додаток 1 до тендерного оголошення

Крісло офісне

5

Додаток 1 до тендерного оголошення

Вішалки

2

Додаток 1 до тендерного оголошення

Стіл

6

Додаток 1 до тендерного оголошення

Стільці

12

Додаток 1 до тендерного оголошення

 

 

Строк надання товарів: протягом 30 днів від дати підписання Договору поставки.

У вартість послуг повинна бути включена доставка товару до місця призначення – Миколаївська Область, Миколаївський район, м. Миколаїв, вул. Наваринська, 6

Оплата за товар здійснюється замовником протягом 10 банківських днів, після отримання товару.

 

Вимоги до постачальника товарів – учасника тендеру

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, мають  досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення торгівлі, заявлений товар у наявності на складі у вказаній кількості, можливість здійснити доставку у вказаний строк за зазначеною адресою та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, з усіма додатками до нього рахунок-фактура, видаткова накладна).

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус.
  3. Тендерна пропозиція, заповнена за зразком (додається);
  4. Оригінал Рахунка-фактури
  5. Документ, що підтверджує повноваження особи, щодо підпису тендерної пропозиції учасника процедури закупівлі (в разі необхідності). Це підтверджуються або випискою з протоколу засновників, або наказом про призначення директора/керівника, або довіреністю, або дорученням або іншим документом, що підтверджує повноваження посадової особи учасника на підписання документів пропозиції.
  6. Документ, що підтверджує досвід (копія аналогічного договору на постачання будь-яких офісних меблів).
  7. Документи, що підтверджують фінансовий стан (довідка з банку щодо руху коштів (можна не зазначати контрагентів) за період з 01.09.2023 по 29.02.2024р.).
  8. Зразок договору про закупівлю, який надається учасником, в якому зазначено умови постачання (постачання здійснюється за рахунок учасника).
  9. До зразку договору про закупівлю обов’язково додається специфікація, в якій зазначається точна повна назва товару, його кількість, його ціна за одиницю без ПДВ, сума позиції без ПДВ, разом сума без ПДВ, сума ПДВ (якщо учасник є платником ПДВ), та Всього з ПДВ (якщо учасник є платником ПДВ) або без ПДВ (якщо учасник не є платником ПДВ). (Додаток 2 до тендерної документації).

 

Увага! Неподання одного з вищезазначених документів буде підставою для відхилення тендерної пропозиції.

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення.
  2. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення.
  3. Якість опису товару та відповідність очікуванням організатора.
  4. Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання товарів.

Тендерні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою [email protected] до 21.03.2024  року.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення передачі товару.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у електронному вигляді (у форматі PDF) надіслані учасником ТІЛЬКИ на електронну адресу ПРООН [email protected] з темою листа «Відкритий тендер_RPP/2023/12/063/MR_НАЗВА УЧАСНИКА» до 22.03.2024 року.

Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 23години 59 хвилин 22.03.2024 року, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру, відбудеться організатором тендеру після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні, але не пізніше 26.03.2024 року.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

Учасник процедури закупівлі гарантує, що строк дії його тендерної пропозиції є не менше ніж 40 днів з кінцевої дати подання тендерних пропозицій.

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Весь товар який надається учасником повинен містити повну комплектацію, відповідно до умов комплектації оригінального виробника, та запакований в оригінальне пакування виробника. Пакування повинно буте неушкодженим.

 

https://drive.google.com/file/d/1yXtSPQRHJJ9kz3dtHUccIASAK-6gQIQO/view?usp=sharing

 

Контактна особа: Євген БАБКОВ, телефон +380634461053

Контакти

  • 0634461053

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.