bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Обрання постачальника послуг незалежного зовнішнього аудиту
06.03.2024

До участі запрошуються незалежні і кваліфіковані аудиторські компанії, які:

  • мають досвід проведення аудитів фінансової звітності проєктів, які фінансуються міжнародними організаціями та фінансовими установами;
  • мають досвід проведення аудиту в неприбуткових організаціях у відповідності до міжнародних стандартів аудиту (ISA 800 або еквівалент);
  • співробітники яких мають міжнародні сертифікати, що підтверджують високий рівень їхніх професійних знань: CIPA (Certified International Professional Accountant) та IFA (Institute of Financial Accountants);

Завдання та терміни аудиту

Аудит має бути проведено за Міжнародними стандартами (ISA  800 або еквівалент) та у  відповідності до Технічного завдання (BEK CSSF Financial Audit TOR), яке додається.

Аудит фінансової звітності проєкту міжнародної технічної допомоги має розпочатися не пізніше 22 квітня  2024 року і постачальник має надати Аудиторський звіт не пізніше 22 травня 2024 року.

Критерії оцінки тендерних пропозицій:

  • умови взаєморозрахунків: від 0 до 10 балів;
  • кваліфікація надавача послуг: від 0 до 15 балів;
  • попередній досвід надавача послуг: від 0 до 35 балів;
  • ціна послуг, грн: від 0 до 40 балів.

Загальна оцінка пропозиції до 100 балів.

Для участі у тендері зацікавлені організації мають подати наступні документи:

  1. комерційну пропозицію, що включає загальну вартість та погодинну тарифікацію послуг, назву організації, поштову адресу, телефон, адресу ел.пошти, ім’я та прізвище контактної особи. Пропозиція має також включати запевнення щодо розуміння цілей аудиту та обсягу послуг, методологію та план роботи для виконання аудиторської перевірки;
  2. свідоцтво/виписку про реєстрацію аудиторської компанії;
  3. документи підтверджуючі кваліфікацію виконавців (сертифікати/резюме);
  4. документи, які підтверджують, що організація може проводити перевірку у відповідності до міжнародних стандартів аудиту (ISA 800 або еквівалент);
  5. заяву про непричетність до жодних судових процесів, процедури банкрутства чи ліквідації

та непричетність до терористичної та/або злочинної діяльності;

  1. досвід роботи компанії зокрема з неприбутковими організаціями та фондами.

Терміни подання та розгляду тендерних заявок

Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їхнього подання, а саме після до 18:00 20 березня 2024 року, розгляду не підлягатимуть.

Оголошення рішення про обрання аудиторської компанії – 28 березня 2024 року

Результат тендеру буде повідомлено учасникам тендеру шляхом надсилання відповідного повідомлення електронною поштою протягом не більше, ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможця.

Контактна інформація

Зацікавлені компанії повинні надіслати тендерні заявки на електронну адресу [email protected]. В темі повідомлення потрібно вказати «Аудит проєкту Жінки. Мир. Безпека. UK»

Запитання щодо технічного завдання та участі у тендері просимо надсилати на електронну адресу [email protected] з темою повідомлення «Аудит проєкту Жінки. Мир. Безпека. UK» до 16:00 15 березня 2023 року.

Усі надіслані запитання та відповіді на них будуть опубліковані на веб-сайті УЖФ www.uwf.org.ua  в розділі «Тендери і вакансії» як доповнення до оголошення про цей тендер від 06 березня 2024 року.

Додаткові погодження

Учасник тендеру погоджується  на сплату рахунків без ПДВ в межах проєкту міжнародної технічної допомоги.

Учасник тендеру бере до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник тендеру, надсилаючи документи для участі у загальній процедурі за цим тендерним оголошенням, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може не обрати його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у виборі іншої пропозиції яка виглядає більш вигідно за результатами оцінки.

Контакти

  • Просимо надсилати Ваші пропозиції за адресою [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.