bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пошук підрядника - Виконавця послуг перевезення гуманітарної допомоги з м. Дніпро
27.02.2024

ТЕНДЕРНЕ ЗАПРОШЕННЯ 

БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ПОМАГАЄМ» в межах своєї основної діяльності та для допомоги цивільному населенню, що страждає від війни, оголошує відкритий тендер на надання послуг з перевезення гуманітарної допомоги з м. Дніпро у Донецьку, Харківську, Запорізьку, Дніпропетровську, Херсонську, Миколаївську області на території підконтрольні уряду  України, відповідно до складу вказаному у специфікації тендерного запрошення (Додаток №1).

 

 

Опис \ виконання

1

Загальна інформація:

Пошук підрядника - Виконавця послуг  перевезення гуманітарної допомоги з м. Дніпро у Донецьку, Харківську, Запорізьку, Дніпропетровську, Херсонську, Миколаївську  області на території підконтрольні уряду  України. Більшість населених пунктів знаходяться на прифронтових та деокупованих територіях.

2

Мета та предмет закупівлі:

ЛОТ 1 – надати послуги з перевезення гуманітарної допомоги з м. Дніпро у Донецьку, Харківську, Запорізьку, Дніпропетровську, Херсонську, Миколаївську  області вантажними технічно справними автомобілями вантажопідйомністю 5 т.

 

ЛОТ 2 – надати послуги з перевезення гуманітарної допомоги з м. Дніпро у Донецьку, Харківську, Запорізьку, Дніпропетровську, Херсонську, Миколаївську  області вантажними технічно справними автомобілями вантажопідйомністю 10 т.

 

ЛОТ 3 – надати послуги з перевезення гуманітарної допомоги з м. Дніпро у Донецьку, Харківську, Запорізьку, Дніпропетровську, Херсонську, Миколаївську  області вантажними технічно справними автомобілями вантажопідйомністю 20 т.

 

3

Термін подачі пропозиції:

До 12.03.2024 включно до 18.00 год.

 

4

Перелік предмету закупівлі:

Додаток № 1 до запрошення для заповнення учасником торгів.

5

Умови та терміни надання послуг:

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за Законодавством України; мають досвід роботи у відповідній сфері не менш 2-х років, мають відповідні КВЕД для надання послуг; підрядник має можливість здійснити доставку гуманітарної допомоги у вказані терміни, у вказаній кількості та мати можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, акт наданих послуг, маршрутний лист, тощо).

 

Обов’язковою умовою участі у тендері є:

 - надання заповненого тендерного запрошення.

БФ «ПОМАГАЄМ» може укласти Рамковий договір(и) на початковий період тривалістю один (1) рік з можливістю продовження на наступний період в один (1) рік. Учасники, які переможуть у тендері, зобов’язуються зберігати запропоновану ціну протягом терміну дії Рамкового договору(ів). Зміна ціни  договору, може бути змінена в більшу або в меншу сторону після листа обґрунтування і підписання додаткової угоди. 

6

Відхилення пропозиції:

Організатор може відхилити будь-яку пропозицію, яка не відповідає умовам Запиту пропозицій.

Організатор не зобов’язаний приймати пропозицію за найнижчою ціною і залишає за собою право прийняти будь-яку пропозицію повністю або частково, а також відмовитися від будь-якої пропозиції або всіх пропозицій без пояснення причин, а також укласти договір на будь-яких або інших умовах.

7

Супроводжувальні документи поставки:

- договір;

 -  копія свідоцтва про державну реєстрацію, з відповідними Класифікаторами Видів Економічної Діяльності (КВЕД);

-   копія документу, що підтверджує податковий статус (свідоцтво та витяг з реєстру платників ПДВ або з реєстру платників єдиного податку);

- оригінал рахунку для оплати, у впродовж 2 робочих днів після поїздки, із зазначеними в ньому всіх даних про поїздку; 

- оригінал акту наданих послуг разом із рахунком, у впродовж 2 робочих днів після поїздки, із зазначеними в ньому всіх даних про поїздку

8

Умови та спосіб оплати, порядок ціноутворення:

-  розрахунок за надані послуги відбувається у національній валюті на підставі укладеного договору по безготівковому розрахунку та виставленому рахунку організатор сплачує  100% вартості наданої послуги у впродовж двох робочих днів, після отримання рахунку та акту наданих послуг шляхом післяоплати.

9

Порядок подання  пропозиції:

 

Постачальник має бути зареєстрований на підконтрольній території України;

Надіслати наступний пакет документів одним листом:

- заповнений Додаток №1, відсканований, з підписом/печаткою керівника;

- пропозициї можуть бути надані на один ЛОТ, два ЛОТи або на всі три ЛОТи.

-  копія свідоцтва про державну реєстрацію, з відповідними Класифікаторами Видів Економічної Діяльності (КВЕД);

-   копія документу, що підтверджує податковий статус (свідоцтво та витяг з реєстру платників ПДВ або з реєстру платників єдиного податку);

- довідка про відсутність заборгованості по сплаті податків і зборів (обов’язкових платежів);

- для підтвердження досвіду роботи у сфері надання аналогічних послуг – мінімум 2 (два) попередні договори з іншими контрагентами та/або видаткові накладні, закріплені підписами сторін або рекомендаційний лист

10

Умови участі:

Виконавець, зацікавлений у наданні послуг повинен бути суб’єктом       підприємницької діяльності та володіти необхідними ліцензіями та дозволами для здійснення відповідної діяльності, мати досвід роботи у сфері вантажних перевезень не менш 2-х років.

11

Місце та термін надання  цінових пропозицій:

Цінові пропозиції приймаються до 12.03.2024 р до 18.00 год.

Неповні пропозиції та пропозиції надіслані після вказаного терміну, вважатимуться недійсними і розглядатися не будуть. 

 

Цінові пропозиції приймаються на e-mail:[email protected]

 

Контактна особа для уточнення інформації щодо підготовки тендерної пропозиції – +380938850087 (телефон, телеграм) Тетяна

12

Критерії вибору виконавця:

  • Відповідність послуг умов тендерного запрошення;
  • Наданий повний пакет документів організації;
  • Згода на указані у тендерному запрошені умови оплати;
  • Тентований автомобіль;
  • Можливість завантаження-розвантаження на всі три сторони;
  • Наявність справного пневмоходу;
  • Можливість завантажувати автомобіль за день до виїзду;
  • Можливість перебування на локації до завершення видачі гуманітарної допомоги

13

Додаткова інформація:

Оцінювання тендерних пропозицій буде проводитись Тендерною комісією, відповідно до мети, предмету та умов тендеру.

В результаті оцінки тендерних пропозицій Тендерною комісією буде рекомендовано переможця тендеру.

Організатор тендеру має право відмінити тендер у цілому без надання роз’яснень учасникам.

Надсилаючи документи для участі у загальній процедурі  за цим тендерним оголошенням Учасник підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що Організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що Організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Участю у тендері Учасник погоджується зі всіма умовами тендеру та бере на себе обов’язок їх належно виконувати.

Організатор не несе відповідальності за неможливість контакту з учасником, якщо будь-яка інформація про учасника  повідомлена неправильно. Учасник несе особисту відповідальність за достовірність наданої ним інформації.

У випадку виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення умов запиту, та/або питань, не врегульованих умовами запиту, остаточне рішення приймається Організатором. Рішення Організатора є остаточним та оскарженню не підлягає.

14

Контактна інформація

 Тетяна +380938850087 (телефон, телеграм)

e-mail:  [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.