bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на обрання постачальників транспортних послуг
15.02.2024

Мета тендеру: обрати постачальників транспортних послуг з метою виконання проектів та програм Українського Жіночого Фонду в різних областях України у 2024 році.

Учасники тендеру мають відповідати наступним вимогам:

  • юридичні або фізичні особи-підприємці, які мають досвід надання транспортних послуг не менше 3 років, наявність власного автопарку є додатковою перевагою;
  • досвід надання послуг транспортних перевезень Українському Жіночому Фонду та/або партнерам Фонду є додатковою перевагою;
  • надання транспортних послуг у різних областях України та у м. Київ;
  • наявність кваліфікованого персоналу;
  • за потреби, наявність ліцензій, необхідних для виконання робіт.

 

Обсяг роботи та терміни

Передбачається, що постачальник буде надавати транспортні послуги протягом 2024 року для заходів проєктів Фонду, які впроваджуються в різних областях України. Транспортні послуги надаватимуться для різних груп пасажирів чисельністю від 1 до 30 осіб.

Звертаємо Вашу увагу на те, що УЖФ обиратиме декілька постачальників, які можуть надавати послуги більш ніж в одній області України.

Після оголошення результатів тендеру, з кожним обраним постачальником буде укладено договір на надання послуг протягом року.

Кваліфікаційні вимоги:

Обов’язкові кваліфікаційні вимоги до постачальника послуг Документи, які підтверджують відповідність кваліфікаційним вимогам
Право на здійснення відповідної підприємницької діяльності

- Наявність ліцензії на пасажирські перевезення

- Витяг з реєстру платників єдиного податку (для зареєстрованих з 01.01.2014 року), або довідки з податкового органу про обрання системи оподаткування;

- Підтвердження можливості здійснювати безготівкові розрахунки без ПДВ

 

Для участі у тендері зацікавлені постачальники мають надати наступне:

  1. Заповнену форму тендерної пропозиції, яка містить інформацію щодо досвіду постачальника та інформацію по кожному пункту вимог до постачальника, а також розрахунок вартості транспортних послуг у грн. (Додаток 1)
  2. Копію ліцензії на пасажирські перевезення
  3. Підтверджуючий документ про обрану систему оподаткування.

 

Просимо надсилати Ваші пропозиції за адресою:  [email protected]  до 26 лютого 2024 року включно із позначкою до теми листа «Тендер: транспортні послуги».

Контакти

  • Просимо надсилати Ваші пропозиції за адресою [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.