bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбір психологів-тренерів проєкту, який відбувається за фінансової підтримки UNICEF
02.02.2024

Шановні психологи, які проживають в Полтавській, Сумській, Одеській, Миколаївській, Волинській, Львівській або Закарпатській областях!

Запрошуємо Вас взяти участь у проєкті “Створення Цифрових навчальних центрів (SPILNO DLC) та надання послуг з психосоціальної підтримки для дітей та молоді” (далі – Проєкт), який реалізовує Асоціація інноваційної та цифрової освіти за фінансової підтримки Міжнародного дитячого фонду UNICEF.

Ваша участь в проєкті передбачає проведення офлайн тренінгів для учнів закладів професійно-технічної освіти та їхніх батьків або опікунів, а також фахову підтримку щодо надання першої психологічної допомоги (для важких психологічних травм в проєкті передбачене перенаправлення до фахових психологів та компетентних організацій)  в  Полтавській, Сумській, Одеській, Миколаївській, Волинській, Львівській або Закарпатській областях.


Діяльність в проєкті оплачувана, надання послуг за цивільно-правовим договором або за контрактом з Вашим ФОП (за наявності). Діяльність відбуватиметься на частковій зайнятості.

Наразі ми шукаємо в проєкт фахових психологів, які мають досвід тренерської діяльності та зможуть надати фахову підтримку учасникам проєкту під час навчання. 

На конкурсній основі ми відберемо 56 психологів-тренерів в Полтавській, Сумській, Одеській, Миколаївській, Волинській, Львівській або Закарпатській областях. 
 
В проєкті передбачене навчання (та надання усіх методичних матеріалів для створення і проведення тренінгів) психологів-тренерів, які пройдуть конкурсний відбір.
 
Активна фаза проєкту - лютий-листопад 2024 року.  
 
Шукаємо вмотивованих фахівців, які будуть готові продовжувати дану діяльність у своїх громадах після закінчення проєкту.

Якщо Ви зацікавились даною пропозицією, просимо заповнити анкету за посиланням: https://forms.gle/K2HHMCRWrcPF33Z17 

Прохання заповнити анкету до 16 лютого 2024 року. Усім учасникам буде повідомлено про результати розгляду.

За будь-якими додатковими запитаннями прохання звертатися на e-mail: [email protected] з поміткою в темі листа “Відбір психолога-тренера”.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.