bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Аудиторські послуги для ГО «Молодіжна платформа»
01.02.2024

І. Мета

ГО «Молодіжна платформа» оголошує Тендер на аудиторські послуги для проведення аудиту фінансової звітності Організації за 2023 рік. Аудиторська перевірка проводиться відповідно до міжнародних стандартів аудиту (ISA). Аудит здійснюється зовнішнім незалежним і кваліфікованим аудитором (аудиторською фірмою).

Досвід проведення в неприбуткових організаціях є обов’язковим.

ІІ. Цілі і завдання аудиту

  1. Забезпечити висловлення аудиторської думки про достовірність річної фінансової звітності організації, зокрема, про те, що бухгалтерський баланс та звіт про фінансові результати відображають достовірно та у всіх суттєвих аспектах фактичного фінансового становища організації станом на “01” січня 2024 року за результатами операцій за період з “01” січня 2023 по “31” грудня 2023 року.

  2. Оцінити відповідність діяльності та бухгалтерського обліку Організації до національного законодавства, включаючи податкове законодавство та правила з регулювання діяльності неурядових організацій.

  3. Річний аудиторський звіт повинен охоплювати всю організаційну діяльність і доходи, отримані Організацією за рік, що перевіряється, включаючи всі внески з інших джерел (Шаблон аудиторського звіту додається); 

Важливо, щоб внески та витрати NRC були чітко визначені в аудиторському звіті. 

  1. Аудитором повинно бути підтвердженно відсутність подвійному нарахуванню однакових витрат між різними Донорами. 

 

ІІІ. Аудиторські процедури

Річна фінансова звітність Проекту підлягає аудиту відповідно до Міжнародних стандартів аудиту (ISA). Аудитор зобов’язаний дотримуватися всіх Міжнародних стандартів аудиті, що мають відношення до аудиту, зокрема посилання на ISA 200 (Загальні цілі незалежного аудитора та проведення аудиту відповідно до міжнародних стандартів аудиту), параграфи 18 і 20. Особливо важливі ISA 240 (Обов’язок аудитора розглядати факти шахрайства та помилок під час аудиту фінансової звітності) та ISA 800 («Аудит окремих фінансових звітів і конкретних елементів, рахунків або статей фінансової звітності»).

ІV. Звітність аудитора

Після завершення перевірки Аудитор повинен надати Звіт аудитора, який містить аудиторську думку, Лист до керівництва Організації, що включатиме висновки та виявлені результати. Перелік результатів перевірки не обмежується обсягом  робіт і аудитор має право звернутися з подальшими питаннями. Звіт аудитора повинен містити подробиці, що стосується аудиту, використання методології та обсягів аудиту та перелік усіх виявлених невідповідностей та недоліків, незалежно від їх суттєвості. Аудитор повинен зробити рекомендації щодо усунення будь-яких виявлених недоліків. Рекомендації повинні бути представлення в пріоритет.  Аудитор повинен провести обговорення усіх моментів, вказаних в Звіті аудитора з керівництвом Організації.

По закінченню аудиту та обговорення з керівництвом Організації всіх моментів, вказаних в Звіті аудитора, який буде містити аудиторську думку  про достовірність річної фінансової звітності Організації та про відповідність системи внутрішнього контролю Організації. Аудиторський Звіт повинен містити посилання на те, що аудит був виконаний кваліфікованим аудитором у відповідності до міжнародних стандартів аудиту (ISA).

Аудиторський Звіт повинен бути українською мовою і перекладений на англійську мову.

Аудиторський Звіт подається Організації у двох примірниках кожною мовою, а також надсилається в електронній формі.

V. Строки

Подання тендерних заявок за цим технічним завданням

до 23:59 13 лютого 2024 року.

Відкриття тендерних заявок та засідання Тендерної комісії

14 лютого 2024 року.

Оголошення остаточного рішення про обрання підрядника у зворотному листі

16 лютого 2024 року.

Аудит має відбутися

у період з 19 лютого по 24 травня 2024 року.

Аудиторський Звіт повинен бути наданий Організації

не пізніше 25 травня 2024 року.

Контакти

  • Андрій +380956251563

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.