bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер з вибору виконавця для аудиторської перевірки БО «БФ «Право на захист»
04.01.2024

Благодійна організація «Благодійний фонд «Право на захист» (далі – Організація) бажає залучити аудиторську компанію з метою проведення комплексного аудиту Організації за повний фінансовий 2023 рік.

Метод проведення аудиту - віддалений режим з можливістю відвідування офісу в окремі дні (за попереднім погодженням сторін).
Період проведення аудиту: 01 квітня – 21 квітня 2024 року.
Просимо враховувати, що остаточний звіт до Організації подається до 30 квітня 2024 р.

Аудит здійснюється відповідно до Міжнародних стандартів аудиту (ISA), виданих IAASB (Радою з міжнародних стандартів аудиту та гарантій). Аудит здійснюється зовнішнім, незалежним та кваліфікованим аудитором (призначений державний бухгалтер / уповноважений державний бухгалтер тощо).
 

Метою є проведення Аудиту фінансової звітності загального призначення:

a)   Висловити незалежну аудиторську думку щодо того, чи фінансова звітність загального призначення (Баланс, Звіт про фінансові результати) у Організації представлена достатньо, у всіх суттєвих аспектах фінансового стану Організації станом на 31 грудня 2023 року та зміни в активах за рік, що закінчився, результати діяльності за 2023 рік, що закінчився, відповідають Національним правилам бухгалтерського обліку (стандартів).

b)   Оцінити ризик контролю та виявити суттєві (змістовно) недоліки, включаючи істотні (фінансово) недоліки, в межах процедур аудиту, необхідних для висловлення думки; узагальнити висновки щодо питань внутрішнього контролю Організації.

c)   Оцінити дотримання Організацією національного податкового законодавства та нормативно-правових актів.

d)   Визначити, чи вживала Організація належні коригувальні заходи щодо попередніх аудиторських рекомендацій.

e)   Аудитори повинні переглянути та коротко описати в підсумковому розділі аудиторського звіту стан дій, вжитих по всіх висновках та рекомендаціях, які були надані в попередніх аудитах Організації.
 

Звітність повинна містити деталі щодо аудиторської методології та обсягу аудиту, які були використані під час аудиту.

Звітність повинна містити гарантію, що аудит проводиться відповідно до міжнародних стандартів аудиту IAASB та кваліфікованим аудитором.

Звіт незалежного аудитора повинен чітко визначати, згідно якого стандарту проводиться аудит (наприклад, МСА 800/805).

Фінансовий звіт, який був предметом аудиту, додається до аудиторської звітності.

Звітність повинна містити підпис відповідального аудитора, титульну сторінку та назву аудиторської компанії.

Аудиторські звіти та управлінський лист складаються українською та англійською мовами, кожна в 3 друкованих виданнях та 1 електронному (pdf форматі).

Кінцеві терміни домовленостей і проведення аудиту :

Ведення переговорів та підписання контракту:

▪    до 29.01.2024 р.

Польові роботи з аудиту повинні бути завершені:

▪    до 21.05.2024 р.

Проект аудиторського звіту та управлінського листа:

▪    За попереднім погодженням

Остаточний звіт з аудиту та управлінський лист:

▪    до 31.05.2024 р.

 

Для участі в тендері, аудиторська компанія подає тендерну пропозиціюу вигляді двох електронних листів електронною поштою на адресу [email protected]

1 лист з назвою «Технічна пропозиція до тендеру № Q1-T1-RFP» має містити заповнені і відскановані додатки А і С з підписами і печатками та вказані документи.

          2 лист з назвою «Фінансова пропозиція до тендеру № Q1-T1-RFP» має містити заповнений і відсканований додаток В з підписом і печаткою, а також вашу комерційну пропозицію в гривнях (вартість послуг погодинно) з контактами відповідальної особи, яка уповноважена відповідати на запитання щодо тендерної пропозиції.

Технічна пропозиція повинна містити такі документи:

1. Заповнений і відсканований додаток А з підписом і печаткою;

2. Заповнений і відсканований додаток С з підписом і печаткою;

3. Скановану копію підписаного листа зацікавленості із зазначенням назви аудиторської компанії, адреси, контактної інформації (телефон, електронна пошта, адреса веб-сайту), повна назва контактної особи. Лист повинен містити гарантію незалежності, розуміння обсягу робіт, що підлягають виконанню, цілей аудиту, методології аудиту, загальної спроможності виконувати аудиторські завдання, включаючи наявність аудиторських кадрів та керівників з належними знаннями та кваліфікацією, план аудиту з комерційною пропозицією у гривнях (вказується загальна вартість послуг та тариф за годину), перелік звітів, які мають бути надані в результаті аудиту;

           4. Скановану копію витягу з Державного реєстру юридичних осіб;

         5. Скановану копію дійсного свідоцтва про зарахування до реєстру аудиторських фірм, видана Аудиторською палатою України;

6. Інформацію та скановані документи, що підтверджують досвід роботи аудиторської компанії в проведенні аудиту неприбуткових організацій. Надаються рекомендації від 3 клієнтів, видані не раніше 2020 року;

         7. Дані про загальну кількість кваліфікованих працівників, старших фахівців та керівників для виконання поставлених завдань, копії сертифікатів аудитора, а також резюме команди з виконання завдань. Скановані копії сертифікатів професійної освіти (якщо такі є);

         8. Сканована копія останнього сертифіката, виданого Аудиторською палатою України на основі зовнішньої оцінки системи контролю якості.

Фінансова пропозиція повинна містити такі документи:

1. Заповнений і відсканований додаток В з підписом і печаткою;

         2. Комерційну пропозицію в гривнях (вартість послуг погодинно і загальну суму) з контактами відповідальної особи, яка уповноважена відповідати на запитання щодо тендерної пропозиції.
 

Просимо направити вашу пропозицію до 18 січня 2024 року, 23:59 за Київським часом у вигляді двох листів (Технічна пропозиція до тендеру № Q1-T1-RFP (додатки А, С, документи) і Фінансова пропозиція до тендеру № Q1-T1-RFP (додаток В і комерційна пропозиція)) на адресу [email protected]

Заявки, подані пізніше вказаного терміну або не на вказану адресу, розглядатися не будуть.

 

Більш детальна інформація про тендер, форми додатків А, В і С додаються до цього оголошення окремими файлами.

Усі організації, які надали тендерні пропозиції у зазначені терміни, будуть повідомлені про прийняте рішення протягом десяти календарних днів від дати завершення збору пропозицій.

У разі виникнення запитань Ви можете звертатися до Анни Усової за електронною поштою [email protected]

 

Дякуємо за співробітництво.
 

З повагою,
Президент Олександр Галкін

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.