bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Центр «Жіночі перспективи» оголошує тендер на послуги з менторингу ініціативних груп жінок-лідерок
20.11.2023

Громадська організація «Центр «Жіночі Перспективи» в рамках проєкту «Посилення голосу жінок у громадах», що реалізується за підтримки міжнародної гуманітарної організації CARE, оголошує тендер на вибір постачальника з надання послуг з менторингу для жінок-лідерок з місцевих громад.

Проєкт має на меті посилити голос жінок у громадах Львівської області, як місцевих, так і ВПО, щоб вони мали більший вплив на ухвалення рішень у своїх містах, селах, селищах.

У рамках проєкту відбуваються дві «Школи громадської активності для жінок-лідерок», де місцеві активістки отримують знання щодо повноважень в громадах, визначення стратегічних і практичних потреб громади, інструментів участі на місцевому рівні, ефективних комунікацій з владою, проєктного менеджменту. 

Ініціативні групи учасниць Школи отримають фінансування на реалізацію проєктів у своїх громадах, а також консультаційний та менторський супровід.

Для реалізації проєкту ми шукаємо менторів/рок. Їхнім завданням буде постійний супровід ініціативних груп, допомога в розробці ідеї проєкту, складання бюджету або ж інші консультації під час реалізації.

Форма представлення послуги – консультації.

Місце проведення – Львівська область.

Чекаємо ваші резюме, свідоцтво/виписка про державну реєстрацію, витяг з реєстру платників єдиного податку. Документи надсилайте на [email protected].

Термін подачі документів – 25 листопада 2023 року.

 

Довідка:

Діяльність ГО “Центр “Жіночі перспективи” спрямована на впровадження гендерної політики в Україні, зменшення рівня насильства, підвищення конкурентоздатності жінок на ринку праці та просування їх на рівень прийняття рішень в Україні. Ми працюємо для того, щоб права жодної жінки в Україні не порушувалися.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.